Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θρίαμβος του Ιωνικού στην Πάτρα

ΓΙΑΠΑΠΑΣ4Σπουδαίο διπλό πήρε ο Ιωνικός ο οποίος επικράτησε της Παναχαϊκής με 0-1 για την 6η αγωνιστική της Super League 2. Πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο ποδοσφαιριστής του Ιωνικού Αμούντ Ομάρ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ της αναμέτρησης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας όπου η Παναχαϊκή δεν καταφέρνει να πάρει βαθμό.

Οι ποδοσφαιριστές του Ιωνικού αφιέρωσαν τη νίκη στον Σπύρο Φουρλάνο ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστού στο παιχνίδι με την Ιεράπετρα και θα χειρουργηθεί.

Παναχαϊκή: (Νίκος Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας, Πατάπης, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος (85′ Μπρους), Ανάκογλου, Αραβίδης, Μπάτροβιτς (58′ Τσερούτι), Γιούσης (85′ Κόκας), Κουσκουνάς.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης (46′ Παπαγεωργίου), Αμπούντ-Ομάρ, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας, Κόρμπος (61′ Νιάσε), Ρόλε (89′ Μάναλης), Ματσούκας (46′ Μπρίτο), Πλατέλλας, Κάστρο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *