ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Χατζηγιάννης - Σκούμπελος Αντώνιος Τελικό συμπέρασμα : ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΊΣ ΠΙΟ  ΓΡΗΓΟΡΑ  ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ  ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕΣ  =

Να αγαπάτε τους ανθρώπους αλλά να είστε πολύ μά πάρα πολύ προσεχτικοί μ΄ αυτούς, γενικά δεν χρειάζονται πολλά σούρτα φέρτα, η Π,Διαθήκη λέει πάνω σ΄ αυτό. Καλύτερα τά σκαλιά του σπιτιού σου νάναι πράσινα δηλαδή χορταριασμένα (δηλαδή να μήν πατιούνται ταχτικά,) παρά γυαλιστερά, Δηλαδή όχι πολλά νταραβέρια.

Μπορώ αδίστακτα και με κάθε παρρησία και ευθύνη να σού πώ   ότι πρέπει νάστε προσεχτικοί ακόμα και την καλημέρα σας πού λέτε γιατί κι αυτή μπορεί να παρεξηγηθεί από κάποιους τύπους πού κυκλοφορούν στην κοινωνία. Ναι !  Μην σού φαίνονται περίεργα αυτά πού σού λέγω, πρόσεξε και θα δείς ότι έχω δίκιο.

Μην ξεχνάτε πως έτσι έχουν μάθει να συμπεριφέρονται αυτοί και ο στόχος σας είναι να κάνετε το καλό αλλά και νά προστατεύετε το δικό σας εαυτό και όχι να αλλάξετε τον άλλον. Γιατί και να θέλετε είναι αδύνατον γιατί όλοι οί τύποι αυτοί είναι χαλασμένοι από κοιλίας μητρός, αλλάζουν χρωματισμούς, συμπεριφορές, Ιδιοσύσταση όμως ποτέ.

Μια  παροιμία λέγει

  • Ο κόσμος δεν έχει ντροπή, έχει συμφέρον.

Γαλαξείδι    3/2016

Αντώνης  Ευθ. Χατζηγιάννης — Σκούμπελος

 

 

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *