Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.Απο το θεατρικό εργαστήρι του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μάνου Χατζηγεωργίου και το Ωδείο Τερψιθέας

ΩΔΕΙΟ1 Το θεατρικό εργαστήρι του ηθοποιού και σκηνοθέτη Μάνου Χατζηγεωργίου και το  Ωδείο Τερψιθέας μας επεφύλαξε μια υπέροχη δροσερή βραδιά με τη διασκευή της διαχρονικής και καλογραμμένης  κωμωδίας χαρακτήρων των Τσιφόρου-Βασιλειάδη  ΜΙΑ ΙΤΑΛΙΔΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ.

Η παράσταση δόθηκε στις 10 Ιουνίου (η παράσταση της 9ης Ιουνίου ματαιώθηκε λόγω βροχής) στο κηποθέατρο Νίκαιας σε ένα κοινό που από νωρίς γέμισε το θέατρο, όπως υπαγορεύουν οι συνθήκες που επιβάλλονται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η παράΩΔΕΙΟ2σταση κύλησε με γοργούς ρυθμούς και το γέλιο των θεατών ήταν άφθονο και πηγαίο. Παρουσιάστηκαν οι ηθοποιοί του εργαστηρίου:

Γιάννης Κεχαγιαδάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Ανθή Γαβρίλη, Φανή Λαμπέτη, Γιάννης Μόνος, Μαρία Γαραζανάκη , Σταύρος Τσαβταρίδης , Ντένης Γκολοχβάστοβ, Σοφία Κοκονέζη , Κων/νος Γιαννατσής και σε μία έκτακτη εμφάνιση η ΄Ελμα Καφετζηδάκη.

Το θεατρικό εργαστήρι του Μάνου Χατζηγεωργίου έχει μία έντονη και χαρακτηριστική δραστηριότητα στα πολιτιστικά θεατρικά δρώμενα του Πειραιά και αποτελεί πάντα μία εγγύηση ποιότητας με τις παραστάσεις του. Ήδη η παράσταση αυτή ζητήθηκε και από άλλους δήμους και αναμένεται η επανάληψή της.

Ο Μάνος Χατζηγεωργίου είναι ένας αεικίνητος καλλιτέχνης της προσφοράς, με μεγάλο έργο και κοινωνική παρουσία στον πολιτισμό του Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *