ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ !

Μπουρής ΚωνσταντίνοςΕίναι πάλι μαζί μας, στα γραφεία τους έπειτα από ημέρες, οι καλοί μας Φίλοι, κ.κ. Γιάννης Κανατσέλης, Αναστασία Κουτσουμπού και Δημήτρης Κανδεράκης. Μας κόστισε η απουσία τους καθώς και αυτή της εφημερίδας μας. Η περιπέτεια με τον κορωνοϊό τους ταλαιπώρησε, άλλον λιγότερο, άλλον περισσότερο. Όμως, ευτυχώς είχε αίσιο τέλος, αυτή η μεγάλη ή μικρή περιπέτειά τους!

Με τη Βοήθεια Του Θεού, της Επιστήμης, την Αγάπη και τις Ευχές των αμέτρητων Φίλων και των Συνεργατών τους, αλλά και με τη δυνατή τους Θέληση και Αισιοδοξία, είναι ξανά στις θέσεις. Και θα δίνουν πάλι κάθε Πέμπτη το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους και των Συνεργατών τους, που είναι η καλαίσθητη, πολυθεματική και ενημερωτική «Φωνή των Πειραιωτών».

Η πανδημία του covid 19, που είναι για περισσότερο από ένα χρόνο μάστιγα σε όλο τον πλανήτη, με αμέτρητα θύματα και απίστευτες ταλαιπωρίες ασθενών και όχι μόνο, οικονομικούς κλυδωνισμούς και καταρρεύσεις επιχειρήσεων και εθνικών οικονομιών, έχει ταρακουνήσει όλους τους ανθρώπους, άμεσα και έμμεσα…

Όλοι μας έχουμε κάποιο γνωστό, φίλο, γείτονα, συγγενή ή και μέλος ή μέλη της οικογένειάς μας, (όπως κι’ εγώ), που να έχουν ταλαιπωρηθεί, τρομάξει ή πικραθεί, με αυτό το θρίλερ που ακόμα συνεχίζεται και που μοιάζει να είναι, το πιο εφιαλτικό σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας…

Όμως, με Αισιοδοξία και Ελπίδα, ας βλέπουμε Μπροστά και Θετικά. Έτσι, μ’ αυτή τη σκέψη, Καλωσορίζουμε ξανά τους τρεις Καλούς και Αγαπητούς μας Φίλους, Ευχόμενοι από καρδιάς σ’ αυτούς Υγεία και Δύναμη.

 

               Κώστας  Μπουρής

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *