Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής.Ανακαίνιση και αναδιαρρύθμιση Λεουσείου Στέγης

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΤο «πράσινο» φως για την έναρξη των εργασιών ανακαίνισης και αναδιαρρύθμισης του κτηρίου της Εκκλησιαστικής Λεουσείου Στέγης στην Αίγινα, σε Μονάδα Φροντίδας ηλικιωμένων «ο Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητροπόλεως Ύδρας, Σπετσών & Αιγίνης, δόθηκε μετά την υπογραφή της σχετικής εργολαβικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη με την ανάδοχο εταιρεία.

Ειδικότερα προβλέπεται η ανακαίνιση και αναδιαρρύθμιση μη χρησιμοποιούμενου κτηρίου σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και βρίσκεται εν μέρει στον καταργημένο οικισμό Αγ. Παρασκευής και εν μέρει στον καταργημένο οικισμό Κάμπος – Μύλοι Αιγίνης.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 3.047.080,00 € και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Το έργο είναι ζωτικής σημασίας για ολόκληρη την τοπική κοινωνία της Αίγινας, καθώς στο νησί δεν υπάρχει άλλο κτίριο, ιδιωτικό ή δημόσιο, που να λειτουργεί ως Μ.Φ.Η. και να μπορεί να εξυπηρετεί ηλικιωμένους κατοίκους του νησιού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *