Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Περιφέρεια Αττικής.Επιδότηση για την Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων λόγω Covid-19

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣΓια την καλύτερη διευκόλυνση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν το Πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής ύψους 200 εκ. ευρώ μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020, έχει εκδοθεί ένα ειδικό πακέτο ερωτήσεων και απαντήσεων για τους ενδιαφερόμενους, ενώ έχει αναπτυχθεί ένα ειδικό σύστημα μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα στις επιχειρήσεις να υπολογίζουν την βαθμολογία τους εισάγοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

Ακολουθούν οι δύο δημοφιλέστερες ερωτήσεις με τις σχετικές απαντήσεις τους

  • Ερώτηση: Η επιδότηση που θα χορηγηθεί σε όσους εγκριθούν, επιστρέφεται και αν ΝΑΙ με τι επιτόκιο; Απάντηση είναι: «ΟΧΙ, η επιδότηση ΔΕΝ επιστρέφεται»
  • Ερώτηση: Οι εντάξεις θα γίνουν κατά προτεραιότητα; Απάντηση: «ΟΧΙ. Η μεθοδολογία αξιολόγησης που θα εφαρμοστεί είναι η συγκριτική (βαθμολογική κατάταξη)».

Να σημειωθεί ότι η Πλατφόρμα του ειδικού Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) για την υποβολή των προτάσεων (αιτήσεων) στο πρόγραμμα της Περιφέρειας Αττικής για την ενίσχυση Μικρών και πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία έχει ανοίξει από τις 23 Οκτωβρίου. Το ύψος της ενίσχυσης για κάθε δικαιούχο θα είναι από 5.000€ – 50.000€ και η περίοδος υποβολής των αιτήσεων, που γίνεται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.ependyseis.gr/mis, έχει ως καταληκτική ημερομηνία τις 20/11/2020 και ώρα 15.00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *