Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΕΔΑΣ Περάματος.Πρότυπος Αθλητικός Σύλλογος

σέδαςΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ανάπτυξη του συλλόγου μας σε νέα αναπτυσσόμενα για τη χώρα μας χειμερινά αθλήματα. Τα νέα αυτά ολυμπιακά αθλήματα προέρχονται από τον χώρο του πάγου και δεν είναι άλλα από το Καλλιτεχνικό Πατινάζ που όλοι μας αγαπήσαμε μέσα από τη φωνή του κ. Κωσταλα (Αl Kοs).

Σε συνεργασία με τα παγοδρόμια Ice N Skate στο Αιγάλεω (μετρό Ελαιώνα) και Ice arena στο Ταύρο (εμπορικό κέντρο Athens Heart), μπορούν οι αθλητές μας, μικροί και μεγάλοι να προπονηθούν ατομικά ή ομαδικά με καταξιωμένους προπονητές του χώρου.

Ευχαριστίες στους κ.κ. Ψωμιαδης Ιωάννης Πρόεδρο του ΣEΔAΣ Περάματος που αναβάθμισε τον σύλλογο με την προσθήκη αυτών των υπέροχων αθλημάτων. ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΕΡΖΗ, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Εθελοντισμού του Δήμου Περάματος που όχι μόνο ενστερνίστηκε τις ιδέες μας αλλά συνέβαλλε στο μέγιστο για την επίσπευσή τους και δεσμεύτηκε να στηρίξει κάθε μελλοντική μας προσπάθεια ανάπτυξης αυτού του νέου εγχειρήματος, Γιώργο Νικητίδη πρόεδρο της ΕΟΧΑ (Ελληνική Ομοσπονδία Χειμερινών Αθλημάτων) που μαζί με το Δ.Σ. και τον κύριο Σμυρναίο Γιώργο, μας καθοδήγησε προκειμένου να  ολοκληρώσουμε τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την ένταξή μας στον χώρο των χειμερινών αθλημάτων, και ελπίζουμε φυσικά και στην βοήθεια του Δημάρχου Περάματος κ. Γιάννη Λαγουδάκη.

Ευχόμαστε από καρδίας την ανάπτυξη των προαναφερθέντων αθλημάτων στη χώρα μας και υποσχόμαστε να είμαστε αρωγοί στις οποίες προσπάθειες. https://www.sedasperamatos.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *