Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στο «Ψαράκι Μεζέ».Η πρώτη μας έξοδος

IMG_8095Με τα καλά μας φιλαράκια, τον Οδοντίατρο Κώστα Φυτανίδη, τον Καρδιολόγο Λάζαρο Κουμουλίδη, τον γνωστό Τραγουδιστή Βασίλη Χαραλάμπους, τον Τραπεζικό Λευτέρη Νικητάκη, τον Επιχειρηματία Γιώργο Παυλάκη, είχαμε την πρώτη μετακαραντινιακή έξοδο.

Βρεθήκαμε, την Δευτέρα 17 Μαΐου, με όλα τα μέτρα προστασίας από τον Κορωνοϊό, εξάλλου όλοι είμαστε πλήρως εμβολιασμένοι, στην πολύ όμορφη ψαροταβέρνα του Γιώργου Παυλάκη, «Ψαράκι μεζέ» στην πλατεία Καμινίων στον Πειραιά, Πάροδος Χίου 9-11, και απολαύσαμε υπέροχα θαλασσινά εδέσματα, με ουζάκι, κρασάκια και λικεράκι μαστίχα κατά την αποχώρησή μας.

Σε ονειρεμένο περιβάλλον η ταβέρνα «Ψαράκι μεζέ». Άνετοι εξωτερικοί χώροι με απόλυτη ησυχία και ηρεμία. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και τιμές που πραγματικά μας σκανδαλίζουν.

Ένα όμορφο και απολαυστικό βράδυ, εξάλλου το δικαιούμαστε, με ανθρώπους που τιμούμε και εκτιμούμε απεριόριστα, για την φιλία και τα ειλικρινή αισθήματα αγάπης τους.

Ευχαριστούμε όλα τα φιλαράκια για την παρουσία τους και φυσικά τον οικοδεσπότη Γιώργο Παυλάκη, που έκανε το παν για να μας ευχαριστήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *