Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετοχή του ΒΕΠ στην 85η ΔΕΘ

βεπΜε ισχυρή εκπροσώπηση συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς. Το ενιαίο περίπτερο των βιοτεχνικών επιμελητηρίων Αθηνών, Πειραιώς και Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε, από την έναρξη της εκθέσεως, χιλιάδες επισκέπτες της ΔΕΘ ύστερα από ένα έτος απουσίας εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης που προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Το ΒΕΠ εκπροσώπησαν ο Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλης Γιάγκας, στελέχη της Διοίκησης αλλά και επιχειρήσεις – μέλη του.

Το Περίπτερο επισκέφθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης κ. Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος έδειξε για μια φορά ακόμα το ενδιαφέρον του για την κατάσταση στη βιοτεχνία και ειδικά στις μικρομεσαίες και πολύ μικρές επιχειρήσεις, καθώς και για τις προτάσεις των εκπροσώπων της αγοράς. Επίσης, πέρασαν Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων, η διοίκηση της Κεντρικής Ενώσεως Επιμελητηρίων Ελλάδος με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, καθώς και εκατοντάδες επιχειρηματίες, βιοτέχνες και επαγγελματίες απ’ όλη τη χώρα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το περίπτερο του ΒΕΠ ως την τελευταία ημέρα διοργάνωσης της 85ης ΔΕΘ, Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, στο Περίπτερο 02 Ισόγειο, Stand: 05.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *