Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνεστίαση Φίλων, Συνεργατών και Αναγνωστών.Στο «Ψαράκι μεζέ»

IMG_8367 IMG_8380 IMG_8408 Η

 

 

Εφημερίδα «Η Φωνή των Πειραιωτών» διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία και με όλα τα μέτρα προστασίας από την πανδημία, συνεστίαση την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και ώρα 8:30 το βραδάκι, στο Μοναδικό Μεζεδοπωλείο – Ταβέρνα «ΨΑΡΑΚΙ ΜΕΖΕ» Πλατεία Καμινίων Πειραιά, πάροδος Χίου 9-11.

 

IMG_8385

Ήταν η πρώτη μας συνάντηση μετά την Καραντίνα και πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο για να είμαστε όλοι ασφαλείς και να απολαύσουμε την υπέροχη βραδιά, χωρίς φόβο και προβλήματα.

 

IMG_8389

 

Το μενού ήταν καθαρά για άρχοντες και πολύ εκλεκτούς και περιλάμβανε: Καβουροκροκέτες, Πατάτες τηγανητές, Φάβα, Μαυρομάτικα, Σαλάτα χωριάτικη, Σαλάτα Λάχανο Καρότο, Τζατζίκι, Γαύρο, Γαριδάκι τύπου Συμιακό, Κριθαρώτο με Γαρίδες, Κρασί Απεριόριστο. Στο τέλος προσφέρθηκε γλυκό, σπιτικός πεντανόστιμος Χαλβάς και σφηνάκι IMG_8391με Μαστίχα.

 

 

Όλα τα πιάτα παρασκευάστηκαν εξ ολοκλήρου στο μαγειρείο της Ταβέρνας με υλικά πρώτης ποιότητας.

Μια μοναδιIMG_8394κή Καλοκαιρινή προσφορά που συγκέντρωσε πάρα πολλούς φίλους και ανανέωσε την αγάπη και την ελπίδα για μια ζωή με πλήρη ελευθερία, παρέα με τους καλούς μας φίλους.

 

 

Οι άνετοι χώροι για πάρκινγκ και η εύκολη συγκοινωνιακή δομή της περιοχής, μας έκαναν άνIMG_8406ετη την πρόσβαση και την αποχώρηση.

Ευχαριστούμε για μια φορά ακόμα τον Γιώργο Παυλάκη του «Ψαράκι Μεζέ» για την υπέροχη προσφορά, την πολύ καλή ποιότητα των εδεσμάτων, το κρασί κεχριμπάρι που ήπιαμε και τηIMG_8414ν άψογη εξυπηρέτηση.

Πολλές ευχαριστίες στους φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και έδειξαν πως πραγματικά θέλουν να ξεχάσουν την κλεισούρα, την πανδημία και τον κορωνοϊό.

Θα συνεχίσουμε να είμαστε ο ένας κοντά στον άλλο και να πρIMG_8423οσφέρουμε την αγάπη μας, όπως πάντα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *