Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τέταρτη συνεχή νίκη ο Ιωνικός

ΓΙΑΠΑΠΑΣ3Τρένο χωρίς φρένα έχει καταλήξει να είναι ο Ιωνικός! Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα της Super League 2, κάμπτοντας αυτή τη φορά την αντίσταση του ΑΕ Καραϊσκάκης, επικρατώντας 2-0 στο γήπεδο της Νίκαιας για την 8η αγωνιστική της Super League 2. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρον την ήττα του Λεβαδειακού από την Παναχαϊκή με 2-0, σκαρφαλώνοντας έτσι στην κορυφή με 17 βαθμούς έναντι 15 των Βοιωτών. Θυμίζουμε πως οι δυο τους αναμετρώνται την Κυριακή 24/2 στη Νίκαια.

Παρά το γεγονός πως ο Ιωνικός είχε να αντιμετωπίσει για ακόμη μια αγωνιστική προβλήματα, καθώς ο Φαζός αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο με τον Σίνγκ να παίρνει τη θέση του, ενώ ο Τιεντσέ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 72ο λεπτό, κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα, βάζοντας ταφόπλακα στις όποιες ελπίδες των Αρτινών.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Φαζός (46′ λ.τ Σινγκ), Κύργιας, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Ρόλε (76′ Νιάσε), Ματσούκας (85′ Τσιριγώτης), Πλατέλλας, Κάστρο (85′ Μάναλης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *