Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Υπουργείο Ναυτιλίας.Αναβάθμιση κτιριακών εγκαταστάσεων Δημοσίων Σχολών Εμπορικού Ναυτικού

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣΠροωθείται άμεσα η εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών ωρίμανσης έργων αναβάθμισης του συνόλου των κτιριακών υποδομών των Δημόσιων Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, ενός ικανού αριθμού κτιρίων στέγασης Λιμενικών Αρχών σε όλη την Επικράτεια καθώς και του κεντρικού κτιρίου του ΥΝΑΝΠ μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ) με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ).

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Υπουργού κ. Ι. Πλακιωτάκη, του Υφυπουργού κ. Κ. Κατσαφάδου, του Γενικού Γραμματέα κ. Ε. Κυριαζόπουλου του ΥΝΑΝΠ, του Προέδρου κ. Τ. Κατσίπου και του Δ/ντα Συμβούλου κ. Α. Γιάνναρη της ΚΤΥΠ.

Το αντικείμενο της συνεργασίας αφορά την διαχείριση από μεριάς της ΚΤΥΠ μελετών ωρίμανσης του ΥΝΑΝΠ, συνολικού προϋπολογισμού 5.500.000 ευρώ, για κατασκευαστικά έργα που θα υλοποιηθούν τη νέα προγραμματική περίοδο ΕΣΠΑ 2021-2027.

Αναλυτικά, οι υπό εκπόνηση μελέτες αφορούν το σύνολο των Δημόσιων Σχολών Ε.Ν. και κτίρια Λιμενικών Αρχών και ΥΝΑΝΠ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *