ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο Ερντογάν αιχμάλωτος του τσαμπουκά του

Ο χαοτικός Ερντογάν ενώπιον της καταστροφή του.
Ο χαοτικός Ερντογάν ενώπιον της καταστροφή του.

Ο Ερντογάν, όπως πολλές φορές έχουμε προβλέψει και δημοσιεύσει κατά το παρελθόν, τόσο στη «ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΤΩΝ», όσο και σε διάφορους ιστότοπους, είναι αιχμάλωτος του τσαμπουκά του προς την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Συρία, το Ιράκ, την Αρμενία και την Ανατολική Λιβύη με την Αίγυπτο. Αυτό είναι και η καταστροφή τόσο η δική του, όσο και της χώρας του. Επιμένουμε, όπως πρόσφατα γράψαμε είμαστε υποχρεωμένοι, αν είμαστε συνετοί, να γνωρίζουμε ότι εχθρός μας δεν είναι ο Ερντογάν αλλά οι Τούρκοι. Αυτοί δηλαδή που αποτελούν το πολιτικοοικονομικό και στρατιωτικό κατεστημένο της γείτονος χώρας. Το αντίστοιχο κατεστημένο της Γερμανίας είναι ο αιώνιος φίλος και σύμμαχος της Τουρκίας.

Σήμερα η Τουρκία πολιτικοκοινωνικά είναι βαθιά διχασμένη. Από τη μια το πολιτικό συνονθύλευμα Ερντογάν με αμέτρητα σκάνδαλα και από την άλλη οι «παρθένοι σωτηρούληδες Γκιουλενιστές». Και βέβαια μέσα σε όλα αυτά οι Κούρδοι και άλλοι που είναι και Τούρκοι πολίτες.

Εκτιμώντας λοιπόν την κατάσταση, ο δήθεν παγκόσμιος ηγέτης όλων των Μουσουλμάνων κ. Ταγίπ Ερντογάν, κάνει την πάπια σε ό,τι σήμερα συμβαίνει στην Παλαιστίνη. Το ίδιο όμως δεν κάνουν και οι Γκιουλενιστές; Τώρα να λέει κανείς κουβέντες και να εξαπολύει τσαμπουκάδες, όπως κάνει ο Ερντογάν, είναι πολύ εύκολο και δεν βλάπτει τους αντιπάλους του Ισραηλίτες που οριζόντια και κάθετα υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και οριζόντια, θα λέγαμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Κίνα. Γιατί το Ισραήλ έχει αυτούς τους υποστηρικτές είναι μια άλλη ιστορία για πολύ-πολύ προχωρημένους…

Αφού λοιπόν δεν πρόκειται να δούμε τουρκικά στρατεύματα να αποβιβάζονται στην Παλαιστίνη δίκαιος είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ μας.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *