ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ

Μεγαλειώδη συγκέντρωση στο ΣΙΝΕΑΚ

Η συγκέντρωση στο ΣΙΝΕΑΚ που σύμφωνα με πολλούς Μανιάτες σφραγίζει τη νίκη Τζανέτου Φιλιππάκου.
Η συγκέντρωση στο ΣΙΝΕΑΚ που σύμφωνα με πολλούς Μανιάτες σφραγίζει τη νίκη Τζανέτου Φιλιππάκου.

Η ομιλία του υποψήφιου Δήμαρχου Ανατολ. Μάνης ΤΖΑΝΕΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ, στον Πειραιά, στην κλειστή αίθουσα του ΣΙΝΕΑΚ πήρε το χαρακτήρα δημόσιας ανοιχτής συγκέντρωσης και με τον παλμό της, σφράγισε, θα λέγαμε, τη νίκη του Φιλιππάκου και της παράταξής του «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΝΗΣ» στις εκλογές την Κυριακή. Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαΐου, ημέρα Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι.

Γεγονός είναι πως οι Μανιάτες Πειραιώτες τις Κυριακές, αυτή την ώρα, είναι απασχολημένοι σε πένθιμες κοινωνικές υποχρεώσεις και στις οποίες είναι παραδειγματικά συνεπείς.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τζανέτος Φιλιππάκος και η οργανωτική επιτροπή του προεκλογικού αγώνα του, όρισαν την ώρα αυτή γιατί ο υποψήφιος είχε άλλη προγραμματισμένη ομιλία στο Δήμο Σμήνους της Μάνης στις 19:00. Παράλληλα πολλοί Πειραιώτες Μανιάτες βρισκόντουσαν σε διάφορα σημεία της Περιφέρειας του Πειραιά σε δικές τους ομιλίες. Παρόλα αυτά η κατάμεστη αίθουσα του ΣΙΝΕΑΚ έστειλε το μήνυμα νίκης του Φιλιππάκου.

Οι Μανιάτες υποψήφιοι, που πολιτεύονται σε Λακωνία και Μάνη δίνουν ιδιαίτερη πολιτική σημασία στους Πειραιώτες Λάκωνες και Μανιάτες ψηφοφόρους, όπου μεγάλο ποσοστό τους ψηφίζουν στα χωριά τους.

Τελικά όλα καταδεικνύουν πως η εγκατάσταση των ανεμογεννητριών, στα NATURA χαρακτηρισμένα βουνά του Δήμου Ανατολικής Μάνης, είναι το σπουδαιότερο γεγονός που καθορίζει το εκλογικό αποτέλεσμα και οδηγεί τον ΤΖΑΝΕΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ και τους Συμβούλους του ολοταχώς και σταθερά στους θώκους της νέας Δημοτικής Αρχής. Οι ετεροδημότες Μανιάτες, δηλαδή κάτοικοι του Πειραιά και των γύρω περιοχών, ψηφίζοντας Φιλιππάκο, θα δείξουν την πλήρη αντίθεσή τους για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στη Μάνη. Παράλληλα όμως και οι Μανιάτες Δημότες του Δήμου Αν. Μάνης θα υπερψηφίσουν τον ΤΖΑΝΕΤΟ ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ και για το λόγο αυτό.

Άλλοι λόγοι που προβάλλονται από τους φίλους και ψηφοφόρους του Φιλιππάκου είναι ότι ως Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. και καθηγητής της Ακαδημίας Αξιωματικών, γνωρίζει άριστα την Πολιτική Προστασία, την Ασφάλεια των Πολιτών, συνάμα δε και ως πρ. Γενικός Γραμματέας Συντονισμού και Διοικητικής Ανασυγκρότησης του Υπουργείου Εσωτερικών, είναι ο πλέον κατάλληλος να δημιουργήσει έναν υπερσύχρονο μηχανισμό Δημοτικής Αρχής που θα φέρει την πρόοδο και την ανάπτυξη στον τόπο. Θα μπορέσει δηλαδή να απορροφήσει μεγάλα ευρωπαϊκά κονδύλια για μεγάλα αναπτυξιακά έργα που έχει ανάγκη η Μάνη. Τέλος στα ΣΥΝ του είναι η τιμιότητά του και μια σειρά θετικών πραγμάτων που έκανε για τη Μάνη από τη θέση που είχε.

 

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *