Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμένοι Ιωνικός και Λεβαδειακός με την Ισοπαλία

DSC_1390Ισόπαλο με 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Ιωνικό και τον Λεβαδειακό, ένα ματς που διεξήχθη στο Γήπεδο Νίκαιας. Ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν συμφέρει κανέναν απ’ τους δύο καθώς ο Εργοτέλης ”στρογγυλοκάθησε” στην κορυφή με 19 βαθμούς, με τον Ιωνικό να βρίσκεται έναν βαθμό πίσω (18) και τον Λεβαδειακό 2 (17).

Από την αρχή του αγώνα και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κρατήσουν τη μπάλα, δημιουργώντας όσες περισσότερες ευκαιρίες μπορούσαν. Τελικά ο Ιωνικός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ.

Στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μαρίνος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά με τον Νίκα να πηδά ψηλότερα απ’ όλους γράφοντας το 1-1 στο παιχνίδι, δίνοντας ταυτόχρονα νέο ενδιαφέρον.

Επόμενες υποχρεώσεις του Ιωνικού:

Εκτός έδρας δοκιμασία στα Χανιά αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα (27/2), ένα παιχνίδι το οποίο καλό είναι να κερδίσει ώστε να πάρει πέρα από τους βαθμούς και ψυχολογία, μιας και αμέσως μετά αντιμετωπίζει τον Εργοτέλη εντός έδρας (3/3) στο πρώτο παιχνίδι του δευτέρου γύρου.

Ιωνικός (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Αμπούντ – Ομάρ (65′ Μουστάκης), Παπαγεωργίου, Κύργιας, Φαζός, Γκοτσούλιας, Νιάσε (40′ λ.τ Κόρμπος), Ματσούκας (66′ Μάναλης), Ρόλε, Πλατέλλας, Κάστρο.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Δημόπουλος (46′ λ.τ Μαρίνος), Μύγας, Λιάγκας (22′ λ.τ Πολέτο), Βήχος, Καραχάλιος, Νίκας, Μεχία, Νίλι, Συμελίδης (66′ Τζημόπουλος), Μπιανκόνι (66′ Μυτίδης).

Στάθης Γιάπαππας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *