Χωρίς ασανσέρ στον 4ο όροφο Κάποια εκλογικά τμήματα

ιωνίδειοςΑγαπητέ Κύριε Διευθυντά,

Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέπτονται οι φωστήρες οι οποίοι ρυθμίζουν το σχολείο ή το τμήμα όπου πρόκειται να ψηφίσει ό κάθε ψηφοφόρος.

Έτσι πήγα και εγώ την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, να ψηφήσω στην ΙΩΝΙΔΕΙΟ ΣΧΟΛΗ, στο Εκλογικό Τμήμα 5198 Α & Β. Όπου με είχαν κατατάξει!

Όταν έφθασα στην είσοδο της Σχολής, με έκπληξη μου, με πληροφόρησαν ότι το τμήμα αυτό ήταν στον 4ον Όροφο, και ότι δεν υπήρχε ασανσέρ!

Όπως ήταν φυσικό, έφυγα και επήγα σπίτι μου, διότι είμαι 88 ετών, και δεν τους έκανα την χάρη, να αφήσω τα κοκαλάκια μου εκεί. Και ασφαλώς δεν θα ήμουν ό μοναδικός.

Αυτά δεν μπορούν να τα σκεφθούν οι αρμόδιοι;

Σας χαιρετώ φιλικότατα

ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΣΑΜΙΟΣ

One comment

  1. Αγαπητέ μου κύριε,
    επειδή αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, με τη μητέρα μου, ανέβηκα με τα πόδια τρεις ορόφους και έκανα στη δικαστική αντιπρόσωπο τα σχετικά παράπονα. Οφείλω να πω ότι, χωρίς δεύτερη κουβέντα, κατέβηκε στο ισόγειο με τα σχετικά ψηφοδέλτια και τους φακέλους και τακτοποίησε το θέμα. Υπήρχαν και άλλοι υπερήλικες με διακαή επιθυμία να ψηφίσουν και σε λίγα λεπτά εξυπηρετήθηκαν.

    Σε κάθε περίπτωση, σας συγχαίρω για το γεγονός ότι αισθάνεστε ενεργός πολίτης και θέλετε να ασκείτε το εκλογικό σας δικαίωμα.

    Με εκτίμηση,

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *