Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου στο Πέραμα

τερζήςΤις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΑΟ Νέου Ικονίου επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Δημοσίων σχέσεων, επικοινωνίας, εθελοντισμού και αθλητισμού του Δήμου Περάματος κ. Θεόδωρος Τερζής και συζήτησε με στελέχη και παράγοντες του συλλόγου. Θέμα της συζήτησης ήταν η επέκταση του ποδοσφαίρου Σάλας (futsal) στις γυναίκες.

Στο περιθώριο της συνάντησης με τα διοικητικά στελέχη του ΑΟ Ν. Ικονίου ο κ. Τερζής δήλωσε:

«Ο Δήμος Περάματος στέκεται στο πλευρό του ΑΟ Νέου Ικονίου και στηρίζει την πολύ ελπιδοφόρα προσπάθειά του για τη δημιουργία γυναικείου τμήματος.

Ως Δημοτική Αρχή στηρίζουμε οτιδήποτε προάγει τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όπως αυτό το νέο εγχείρημα, αφού για πρώτη φορά θα λάβουν μέρος σε πρωτάθλημα futsal γυναίκες.

Πράγματι, λοιπόν, ξεκίνησε αυτό το πρωτάθλημα πιλοτικά και όπως μου ανέφερε ο κ. Ζαχος Θανασης πάει πέραν του δέοντος καλά με τη συμμετοχή έξι ομάδων, ανάμεσά τους και ο ΑΟ Νέου Ικονίου.

Θα ενθαρρύνουμε τις ομάδες, ώστε να φτιάξουν τμήματα υποδομών για μικρά κορίτσια και να στηριχθεί το ποδόσφαιρο Σάλας σε όλη την περιοχή της Β’ Πειραιά.

Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια, ένα εγχείρημα που άπαντες στη διοίκηση της ΠΕΠΣΣ θέλουν να πετύχει, διότι το futsal πρέπει να ανοίξει τα σύνορά του και να εξαπλωθεί παντού.

Φώτο τερζής

Οι γυναίκες δικαιούνται να μπουν δυναμικά και στη Σάλα, όπως έχουν κάνει σε όλα τα αθλήματα και με πολύ μεγάλη επιτυχία.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα του Περάματος και θα είμαστε αρωγοί και υποστηρικτές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *