Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΛΑΤΗ ΚΟΥΖΙΝΑ.(Παραπολιτικό της εβδομάδας)

λαζαρακοσΟι εκλογές πλησιάζουν και πολιτικοί με πολιτευτές «αλληλοθαύονται» ανόητα

Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνουν μέσα στους επόμενους δέκα μήνες, οι βουλευτές πέρα του ότι «αλληλοθαύονται» με τους αλίπαστους μηχανισμούς τους «θάβουν» και τους ισχυρούς πολιτευτές της περιφέρειάς τους, που ενδεχομένως θα τους πάρουν την Έδρα.

Αυτά τα «συντροφικά μαχαιρώματα», σήμερα είναι ανόητα, δηλαδή δεν έχουν κανένα νόημα. Διότι οι ψηφοφόροι στενάζουν κυριολεκτικά και υποφέρουν από την αυταρχική διακυβέρνηση της χώρας και την ανοχή της αντιπολίτευσης που προσπαθεί με κοκορομαχίες, της παλαιοκομματικής παστωμένης συνταγής να παραπλανήσει τους πολίτες! Οι πολίτες είναι αγανακτισμένοι, θυμωμένοι και εξαθλιωμένοι και δεν πείθονται πως όλα αυτά που τους συμβαίνουν είναι νόμιμα και συνταγματικά. Σύμφωνα με τα όσα ακούμε στα καφέ του Πειραιά (Α και Β εκλ. περ.) η κάλπη θα κάνει πολλούς να χάσουν την ψυχική τους υγεία. Ο Ανάλατος Σεφ, για να μη συμβεί αυτό προσφέρει εντελώς ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ υγιεινές συνταγές σε πολιτευτές και πολιτικούς παντός χρώματος.

Ο ΑΝΑΛΑΤΟΣ ΣΕΦ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *