Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Δεν θέλουμε να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε στον «πράσινο  κύκλο»

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

Email: jlazarakosdim@yachoo.gr

Σύμφωνα με ειδικούς οι δαίμονες (άγγελοι του σκότους) κινούνται και ως πράσινες νεφέλες. Ορισμένοι ισχυρίστηκαν πως αυτό είναι η αιτία του τίτλου του  αριστουργήματος του Χόλυγουντ, της ταινίας «Το Πράσινο Μίλι». Επίσης όλοι γνωρίζουμε πως όλα τα πνεύματα κινούνται κυκλικώς, από τα αριστερά προς τα δεξιά όπως οι ώρες που μετρούν το χρόνο.

Σύμφωνα με την ορθόδοξη χριστιανική γνώση ο Χρόνος είναι πνεύμα που έχει αρχή ως δημιούργημα του Θεού, αλλά δεν έχει τέλος. (Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός). Σε αυτό το δαιμονικό «πράσινο κύκλο» βρισκόμαστε σήμερα οι Έλληνες. Εσωτερικά όλοι το κατανοούμε Χριστιανοί (κληρικοί και λαϊκοί), συμπατριώτες μας άλλων θρησκειών, άθεοι κ.λ.π. Όμως σχεδόν όλοι, συνεχίζουμε τα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ που ολοένα και περισσότερο μας απομακρύνουν από το καλό και μας χώνουν στον όλεθρο της δυστυχίας, της θλίψης, της διαστροφής, της παραποίησης και γενικά της παρανόησης και αντινόησης κάθε ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, πολλές φορές, να μη συμπεριφερόμαστε σαν άλογα ζώα, αλλά πολύ χειρότερα.

Οι εντολοδόχοι κυβερνήτες, αφού με την προπαγάνδα πολλών ΜΜΕ μας καλλιεργούν το ΦΟΒΟ, τη Νεοταξική ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ και την ΕΠΙΘΥΜΙΑΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ (Απολογητισμός – Ομολογητισμός), μας οδηγούν στο δικό τους σατανικό «ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΥΚΛΟ». Τη Μεγάλη Επανεκκίνηση (Grate Reset) κομπάζουν οι αντίχριστοι και απάνθρωποι πως ξεκίνησε. Ναι, αυτοί την ξεκίνησαν αλλά ποτέ δεν θα την ολοκληρώσουν οι ανόητοι. «4. Ὁ κατοικῶν ἐν οὐρανοῖς ἐκγελάσεται αὐτούς, καὶ ὁ Κύριος ἐκμυκτηριεῖ αυτούς…». (Ψαλμός Β΄. 2). Οι εντολοδότες του Παγκόσμιου οικονομικού κατεστημένου που εξουσιάζουν το μεγαλύτερο τμήμα του Πλανήτη, το λεγόμενο Δυτικό, πάνω από 100 χρόνια όχι μόνο δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πεθάνουν δισεκατομμύρια άνθρωποι, αλλά αντίθετα τους εξυπηρετεί στην επιτυχία των σατανικών τους σχεδίων. Αυτή την κατάσταση ήδη έχουμε αρχίσει να τη ζούμε, χιλιάδες αιφνίδιοι θάνατοι σε όλες τις ηλικίες μας συγκλονίζουν και μας φοβίζουν. Όμως χάρη της Νεοταξικής ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑΣ που μας έγινε χούι με τον επίκτητο εκφυλισμό μας, ελάχιστοι δυστυχώς ασχολούνται να ανακαλύψουν την αιτία γι’ αυτό που μας συμβαίνει. Οι περισσότεροι λένε ό,τι ανοησία μπορεί κανείς να φανταστεί και αποδέχονται το αποτέλεσμα σαν φυσιολογικό! Ε, όχι δεν είναι φυσιολογικό όχι μόνο για τις νεαρές ηλικίες, αλλά και για τις γηραιότερες. Όποιος κατάλαβε – κατάλαβε. Ποιοι κατάλαβαν; Οι ελάχιστοι, έτσι γίνεται πάντα σύμφωνα με την Ιστορία…

Λοιπόν ας ακούσουμε και ας κατανοήσουμε όλοι μας, μηδενός εξαιρουμένου τα εξής: «1:18,19. Ἀποκαλύπτεται γὰρ ὀργή Θεοῦ ἀπ’ οὐρανοῦ ἐπί πᾶσαν ἀσέβειαν καὶ ἀδικίαν ἀνθρώπων τῶν τὴν ἀλήθειαν ἐν ἀδικία κατεχόντων, διότι τὸ γνωστόν τοῦ Θεοῦ φανερόν ἐστίν ἐν αὐτοῖς.·Ερμηνεία: Διότι η οργή του Θεού φανερώνεται από τον ουρανό εναντίον κάθε ασέβειας και κακίας των ανθρώπων, οι οποίοι δια της κακίας τους καταπνίγουν την αλήθεια, διότι ό,τι είναι δυνατό να γίνει γνωστό περί του Θεού, τους είναι φανερό, διότι ο Θεός τους το φανέρωσε…» (Προς Ρωμαίους).

Είναι συγκλονιστική η προς Ρωμαίους Επιστολή του θείου Παύλου και ειδικά το κεφάλαιο 1. Μέσα σε αυτό το ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ του χυδαίου Νεοταξικού Υλισμού, εξακολουθεί να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός πιστών Χριστιανών Ορθοδόξων Ελλήνων. Βέβαια στο σύνολο του παγκοσμίου πληθυσμού αυτοί οι πιστοί είναι μια μικρή ομάδα, συμπεριλαμβανομένων και τους Ορθόδοξους Χριστιανούς (πιστούς) των άλλων χωρών.

Αν και λίγοι στον αριθμό οι αληθινά πιστοί Χριστιανοί δεν εξαπατώνται πλέον. Με θαυμαστό τρόπο μπορούν να αναγνωρίζουν πνευματικά ο ένας τον άλλο. Προικισμένοι με τη Θεία χάρη ξεχωρίζουν το αληθινό από το ψεύτικο. Όσοι απέμειναν είναι δυνατοί και ανθεκτικοί. Αρνούνται να προσκυνήσουν τον Βάαλ… Ισχυροί και δυνατοί γίνονται και όλοι αυτοί (άνδρες και γυναίκες) που αντιλήφθηκαν τον όλεθρο του «Πράσινου Κύκλου» και βγήκαν εκτός της περιφέρειάς του. Με τη χάρη μόνο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, αν το θελήσουμε είναι πανεύκολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *