Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ..Μας γέμισε… σωτήρες η «Νέα Εποχή»

ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ

Email: jlazarakosdim@yachoo.grΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

Από τη δεκαετία του ’80 ακούω τον όρο «Νέα Εποχή» και τη διαφημιστική μανία στα διάφορα προϊόντα «νέο εκείνο», «νέα εκείνη» κ.λ.π. Όλα «νέα» και ενώ όλα έγιναν νέα, εγώ από τριάντα χρονών έγινα εβδομήντα. Μήπως με τόση νεότητα γύρω μου έχω γίνει κι εγώ πάλι νέος χωρίς να το καταλάβω;

Αν και πολλά χρόνια γράφουμε τα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ, όλα τα ηλικιακά μας βήματα είναι κανονικά, από την καλή (σκοπιά). Ακόμη και αυτοί ή αυτές που ξοδεύουν μεγάλα χρηματικά ποσά για αδρενοχρώματα, σε βάρος της ζωής αθώων παιδιών (καθώς πληροφορούμαστε από το διαδίκτυο), τα χρόνια τους δεν βαδίζουν προς τα πίσω, αλλά προς τα εμπρός, δηλαδή προς τας αιωνίους μονάς. Βέβαια τους βλέπεις και τους φτύνεις, για να μη τους ματιάσεις, αφού η «νεότητά» τους εξοστρακίζει τα γηρατειά. Άλλο ένα «σωτήριο θαύμα» της «Νέας Εποχής». Φυσικά, και αυτοί πεθαίνουν και όσοι γεράσουν φεύγουν απογοητευμένοι, διότι ποτέ δεν πίστεψαν πως γέρασαν και θα πεθάνουν! Αυτοί πίστεψαν και πιστεύουν στα παραμύθια και στις πλάνες της «Νέας Εποχής». Δηλαδή ότι έγιναν, ή όπου νάναι θα γίνουν αθάνατοι όπως ο Θεός, τρομάρα τους…

Όλοι αυτοί, οι συνειδητά ή ασυνείδητα Νεοεποχίτες, που η δυστυχία της πλάνης τους γεμίζει ψυχή και σώμα με αυτοάνοσα, θυμίζουν τη νεαρή κοπέλα που πηγαίνει στον οδοντίατρο της όχι να θεραπεύσει τα μισά σάπια δόντια της, αλλά να τους κάνει λεύκανση! Καλά τον ονόμασαν αυτό τον αιώνα μεγάλο απατεώνα και τι νεοεποχίτικες καρικατούρες έχουμε να δούμε, ή να ακούσουμε ακόμη; Σύντομα, προαισθάνομαι, θα μας ζητήσουν να διαγράψουμε από το λεξιλόγιό μας τη λέξη «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» γιατί είναι «ρατσιστική» αφού πληγώνει τους χωρίς οικογένεια. Επίσης να διαγράψουμε και κάθε λήμμα που σχετίζεται με τη φυσιολογική πορεία της ανθρώπινης γενεαλογίας, αφού η «Νέα Εποχή» για το νοσηρό υπαρξιακό της εγώ πρέπει να διαστρέψει τα πάντα. Με λίγα λόγια το καθετί, από καταβολής κόσμου μέχρι σήμερα ηθικό, πρέπει να γίνει ανήθικο και ό,τι ανήθικο να γίνει ηθικό.

Επειδή όμως ήρθαν οι μάσκες και έπεσαν οι μάσκες, σήμερα πλέον, βαδίζοντας στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα, του μεγάλου απατεώνα, κανείς δεν μιλάει για συνωμοσιολογίες και συνωμοσιολόγους, όλοι μιλούν ξεκάθαρα για τη μεγάλη συνωμοσία της «Νέας Εποχής» σε βάρος της ανθρωπότητας, στο μικρό ή μεγάλο βαθμό που το καταλαβαίνει ο καθένας. Αυτοί που δεν μιλούν είναι οι μυημένοι, ή όλοι αυτοί που πιστεύουν πως η «Νέα Εποχή» θα εξαγνίσει το ένοχο και αμαρτωλό τους εγώ. Η δεύτερη κατηγορία έχει εκατομμύρια πλανεμένους, όπου εξ’ αιτίας του βίου και της πολιτείας τους δειλιάζουν να δουν κατάματα την αλήθεια και με γρήγορα μεγάλα ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ να γυρίσουν πίσω στις σωτήριες πηγές τους. Εκεί που οι άνθρωποι δεν ξοδεύουν την υγεία τους για να μαζέψουν λεφτά, πολλά λεφτά που θα τα ξοδέψουν αργότερα για να την αποκαταστήσουν, όπως είπε κάποιος. Εκεί που το Αστέρι της Βηθλεέμ είναι οκτάκτινο και όχι η σατανική πεντάλφα. Εκεί που ο Σωτήρας Ιησούς Χριστός είναι η Αλήθεια, το Φως και η Ζωή και μας περιμένει όλους. Εκεί δεν υπάρχουν διεστραμμένα μυαλά από τη σημερινή δήθεν «Νέα Εποχή», διότι η Παλιά Εποχή τελείωσε τότε·στη Φάτνη των αλόγων όπου γεννήθηκε ατρέπτως από την Αειπάρθενο Παναγία μας το Νέον Παιδίον και ο προαιώνων Θεός. Από τότε ζούμε την αληθινή και σωτήρια Νέα Εποχή. Ζούμε την μετά Χριστόν (μ.Χ.) Εποχή και την έχει αποδεχθεί και την αποδέχεται 2.000 χρόνια τώρα ολάκερη η Οικουμένη.

Πόσα κιλά ανοησία, πιστεύουν οι ψευδοσωτήρες και ψευδομεσσίες της ψεύτικης νέας εποχής ότι έχουμε; Ώστε να τους πιστέψουμε πως θα μας σώσουν όταν οι ίδιοι, μπροστά στα μάτια μας, βουλιάζουν σε μια βουρκώδη δυστυχία; Ας κοιτάξει ο καθένας μας στο μικρόκοσμό του και θα βρει τις αποδείξεις.

Ας γνωρίζει λοιπόν ο κάθε νεοεποχίτης ότι κάθε άλλο παρά ανοιχτόμυαλος είναι όταν αρνείται την πρόσκληση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού να Τον ακολουθήσει.

Άφησε στην άκρη τις προκαταλήψεις και τις αναστολές που μπορεί να έχεις, εσύ που φλερτάρεις με τη σατανοκίνητη «Νέα Εποχή», σήμερα, δες και ερεύνησε την Αγία Γραφή και τότε θα δεις τις αποκαλύψεις όλες. Θα καταλάβεις πως η Πίστη μας είναι εξ’ αποκαλύψεως Θεού και όχι από ανθρώπινη σοφία. Τότε άνθρωπε θα σωθείς! Τότε θα αναφωνήσεις με χαρά λέγοντας: ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και η πλημμυρίδα της χαράς του Αγιοτριαδικού Θεού θα εξαφανίσει οριστικά από τη ζωή σου την άμπωτη της δυστυχίας του μισόκαλου πονηρού. Αυτού που σκάρωσε το τέχνασμα της «Νέας Εποχής». ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *