Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ

Η ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΗ – ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΛΑΖΑΡΑΚΟΣ

Email: jlazarakosdim@yahoo.gr

Βαδίζοντας πλέον μέσα στη Μεγάλη και Αγία Τεσσαρακοστή και για τους δεύτερους Χαιρετισμούς της Κυρίας Θεοτόκου, αφού με τη χάρη Της εορτάσαμε, όπως εορτάσαμε, τον Ευαγγελισμό Της και την Επέτειο της Εθνεγερσίας του 1821 που οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν από τη Μάνη στις 17 Μαρτίου, όπως κάθε χρόνο·οφείλουμε να θυμηθούμε αυτά που μας άφησαν κληρονομιά, όλοι αυτοί οι Σοφοί, οι Δάσκαλοι και οι Πατέρες της Ρωμιοσύνης. Αρχαίοι, νεώτεροι και σύγχρονοι, αν θέλουμε να αντισταθούμε στη σατανική απάνθρωπη και ανθελληνική Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Ας κάνουμε ΑΝΑΠΟΔΑ ΒΗΜΑΤΑ με κατεύθυνση προς το χθες να δούμε το σήμερα και να καταλάβουμε, ό,τι καταλάβουμε, από το αύριο. Πριν 60 χρόνια, περίπου, ο Μικρασιάτης Φώτης Αποστολέλης, γνωστός ως Κόντογλου, έγραψε την «Πονεμένη Ρωμιοσύνη» μεταξύ των οποίων: «Οι ηγέτες δυτικού κόσμου μοιάζουν να συναγωνίζονται ποιος θα είναι αυτός που θα προδώσει πιο πολύ την χώρα του, το έθνος του, τον λαό του. Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχαν ηγέτες τόσο συνένοχοι στην καταστροφή της ιστορίας, των παραδόσεων, της κουλτούρας και της ταυτότητάς του λαού τους. Οι ηγέτες της χώρας μας είναι σίγουρα, στις πρώτες θέσεις της.

Η ‘Πολιτική Ορθότητα’ έχει έρθει και έχει καθίσει στο σβέρκο των λαών της Ευρώπης και του δικού μας λαού, μέσα από μια καλά ενορχηστρωμένη σκευωρία μιας κάστας ανθρώπων που σκοπό έχουν να καταφέρουν «ήσυχα», «πολιτισμένα» και προπαντός ‘δημοκρατικά’ να δέσουν τα χέρια των ιδεολογικών και πολιτικών αντιπάλων τους, να επιβάλλουν τα δικά τους αρρωστημένα ιδεολογήματα και να ανακηρύξουν ορισμένες λέξεις και σκέψεις ‘ταμπού’ ενοχοποιώντας και τις ίδιες τις λέξεις και εκείνους που τις προφέρουν (όλα στο όνομα της ‘ανεκτικότητας’ και της ‘διαφορετικότητας’). Είναι οι σύγχρονοι ιεροεξεταστές που καλούν τον ‘αμαθή όχλο’ να υποταχθεί στο ‘αλάθητο δόγμα’ τους, αλλιώς τους περιμένει η πυρά στην οποία θα καούν ως ‘αιρετικοί’. Τα media, αυτή η πιστή θεράπαινα του σάπιου συστήματος, έχει αναλάβει πιστά τον ρόλο του ‘διαμορφωτή γνώμης’ των μαζών. Μίας γνώμης βέβαια, που θα πρέπει να συμφωνεί κατά πάντα με την κρατούσα ιδεολογία ή μάλλον «ορθοδοξία» του συστήματος…». (Κόκκινος Ουρανός – Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014 Αντίσταση).

Αυτές είναι όντως οι γνώσεις που μας χαρίζουν την αναγκαία θωράκιση ως Ρωμιούς και μας προτρέπουν στην θεάρεστη και φιλάνθρωπη αντίσταση της Ρωμιοσύνης, των σύγχρονων ΕΛΛΗΝΩΝ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *