Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντωνία Λαλούση.Ένα Λαμπερό Αστέρι της Λογοτεχνίας μας

λαλούση 1 Γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου του 1993 στην Καλαμάτα και σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Τον Μάιο του 2017 ολοκλήρωσε το πρώτο της βιβλίο, ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με τίτλο «Ακροβατώντας στον χτύπο της καρδιάς», το οποίο κυκλοφορεί από το Amazon.

Η σταδιακή μετάβασή της από την αναγνωστική σφαίρα του ρομαντικού στα μυστήρια και τις περιπέτειες της αστυνομικής λογοτεχνίας την οδήγησε έναν χρόνο μετά στη συγγραφή ενός βιβλίου που αποτελεί κράμα αστυνομικού και ρομαντικού μυθιστορήματος, με τίτλο «Η Πτώση», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή.

Το τρίτο της μυθιστόρημα είναι ένα αμιγώς αστυνομικό βιβλίο, με τίτλο «Η Τελευταία Συμφωνία» που θίγλαλούση 2ει την έννοια της τελειότητας, ως σημείο αναφοράς για την κατάκτηση της κορυφής και της κοινωνικής αναγνώρισης. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λεξίτυπον, ενώ έχει μεταφραστεί και στην αγγλική γλώσσα με τίτλο «The Last Symphony» και κυκλοφορεί από το Amazon.

To 2020 έδωσε ένα master class δημιουργικής γραφής σε Έλληνες συγγραφείς και το 2021 κυκλοφόρησε το βιβλίο της «Πώς να γράψεις ένα βιβλίο» που είναι ένας οδηγός συγγραφής για νέους και ανερχόμενους συγγραφείς.

Σημείωση Φωνής: Συγχαίρουμε τη νεαρά μας φίλη, Αντωνία για τα αξιόλογα έργα της. Είναι ένα πραγματικό διαμάντι, ανερχόμενη δύναμη της λογοτεχνίας μας και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή και την συγγραφική πορεία της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *