Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχονταρίκι στην Αγία Τριάδα Πειραιά

IMG_3855Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, ώρα 10:30πμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας Πειραιά, κάτω απ’ το Ναό, ο π. Δανιήλ Ψωΐνος, προϊστάμενος του Ναού, διοργάνωσε συνάντηση «ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ» με θέμα «Τα πάθη τα Σεπτά».

Πόσο όμορφα νοιώθει κανείς μέσα σε ένα περιβάλλον αγάπης με λόγια από την Αγία Γραφή, παρέα με φίλους συνεκκλησιαζόμενους, που έχουν τις ίδιες με αυτόν αντιλήψεις και τους ενώνει η αγάπη για τον Χριστό.

Τα Πάθη του Κυρίου, τα μαρτύριά του, η αντοχή της ανθρώπινης σάρκας, το άγιό Του πνεύμα, τόσο μπαίνουν στην ψυχή και την γαληνεύουν!

Γεμάτο κόσμο το πνευματικό κέντρο, δείγμα και αυτό της ωραίας αυτής ενέργειας ενημέρωσης, διδασκαλίας και φυσικά αγάπης για όλους.

Μεταξύ των πιστών διακρίναμε, εκτός άλλων και, την Πολιτευτή, πρώην Αντιδήμαρχο κ. Μίνα Σαμαρά, τις κυρίες και τους κυρίους: Κατερίνα Καραπιπέρη, Κατερίνα Οικονομίδου, Κυριακή Σοφικίτου, Ιωάννα Χαχλάκη, Ιάκωβο Καλογερόπουλο, Ελένη Θεοδωροπούλου, Λευτέρη και Μαρία Ζαχαρίου, Στέλλα Αγατσίδη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *