Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.«Ημέρα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων»

Δήλωση Προέδρου Γεώργιου Παπαμανώλη-Ντόζα

ΝΤΟΖΑςΜε αφορμή τον εορτασμό της «Ημέρας των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Micro-, Small and Medium-sized Enterprises Day)», την 27η Ιουνίου, που καθιερώθηκε με ομόφωνη απόφαση του ΟΗΕ, στη Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού στις 6 Απριλίου 2017, για να τονίσει τη σπουδαιότητα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στη βιώσιμη ανάπτυξη και να προωθήσει την αξιοπρεπή εργασία για όλους, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«27η Ιουνίου, Ημέρα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (Micro-, Small and Medium-sized Enterprises Day) και φέτος τις βρίσκει ακόμα αντιμέτωπες με την μεγαλύτερη κρίση στην επιχειρηματικότητα σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσα σε αυτό το πρωτοφανές περιβάλλον καταβλήθηκε και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για την στήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, οι οποίες και πάλι αντιστέκονται δυναμικά στον κίνδυνο κατάρρευσης και λουκέτων.

Κατάφεραν να κερδίσουν σε προσαρμοστικότητα, αξιοπιστία και επαγγελματισμό, και να αποδείξουν για μια ακόμα φορά ότι δεν αποτελούν τυχαία το 90% των επιχειρήσεων του πλανήτη, και εισφέρουν το 50% του παγκόσμιου ΑΕΠ.

Η Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα υφίσταται πολύ ισχυρούς κλυδωνισμούς, αλλά είναι χτισμένη σε στέρεες βάσεις και θα αντέξει. Όλοι Μαζί με αποφασιστικότητα, θα καταφέρουμε να υποστηριχθεί η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και να βελτιωθεί το επιχειρηματικό περιβάλλον της Ελλάδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *