Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά Πολύτιμη η στήριξη» στις Μικρές Επιχειρήσεις Από τον Δήμο Πειραιά

παπαμανώληςΠολύ σημαντική χαρακτήρισε, ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ. Γεώργιος Παπαμανώλης-Ντόζας, την πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά να αξιοποιήσει κονδύλια που θα διατεθούν με τη μορφή μη επιστρεπτέας επιχορήγησης σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Δήμο και λόγω της πανδημίας αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και οικονομικές ζημιές.

Στη δήλωσή του ο Πρόεδρος Β.Ε.Π. τονίζει ακόμη : «Η συγκεκριμένη δράση έρχεται την στιγμή της επανεκκίνησης των επιχειρήσεων, οι οποίες προσπαθούν να παραμείνουν «ζωντανές» ενώ ο COVID 19 είναι ακόμα εδώ. Είναι πολύ σημαντικό ότι ο Δήμος Πειραιά κατά το σχεδιασμό της Δράσης συνεργάστηκε τόσα με τα Επιμελητήρια όσο και τους φορείς της περιοχής έτσι ώστε το αποτέλεσμα να αγκαλιάσει όσες περισσότερες Μικρομεσαίες επιχειρήσεις του Δήμου, δίνουν μάχη επιβίωσης.

Η επανεκκίνηση της οικονομίας, απαιτεί να σταθούν στα πόδια τους και να συνεχίσουν τη δραστηριοποίησή τους όλες οι μικρές επιχειρήσεις που βρέθηκαν σε δυσμενή θέση λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων.

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, καταλήγει ο κ. Παπαμανώλης, θα σταθεί έμπρακτα αρωγός σε κάθε προσπάθεια στήριξης της τοπικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας με στόχο την άμβλυνση των συνεπειών της πανδημίας του COVID-19 για τις επιχειρήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *