Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά.Συνάντηση Προέδρου με εκπροσώπους Ελληνογερμανικού Εμπορικού – Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

βιοτεχνικό 1 Στο πλαίσιο του έργου «GreentecLab-Ενδυνάμωση για πράσινες νεοσύστατες επιχειρήσεις για την προστασία του κλίματος», στο οποίο ένας εκ των εταίρων είναι και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, και της συμφωνίας για συνεργασία με το Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά, αντιπροσωπεία του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου συναντήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021, με τον Πρόεδρο Β.Ε.Π., Γεώργιο Παπαμανώλη-Ντόζα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι: Sarina Thiele, Σωτηρία Θεοφανίδου και Νικόλας Κοκκώβιοτεχνικό 2σης, εκ μέρους του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, Silke Steinberg και Dr. Rudiger Klatt, εκ μέρους του Ινστιτούτου Έρευνας FIAP (Ερευνητικό Ινστιτούτο για την καινοτόμα Σχεδίαση Επαγγελμάτων και την Πρόληψη), που είναι ο Συντονιστής του Έργου, Doris Tippmann, από την Γερμανική Πρεσβεία στη χώρα μας και ο Διευθυντής Β.Ε.Π. , Μιχάλης Γιάγκας.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τον διαγωνισμό μαθητών των ΕΠΑΛ της Επιμελητηριακής Περιφέρειας Πειραιά, προκειμένου να υλοποιηθεί η απόφαση του Δ.Σ. του Β.Ε.Π. για τη θεσμοθέτηση Βραβείων, στη μνήμη του εκλιπόντος προέδρου του Επιμελητηρίου, Ανδριανού Μιχάλαρου, για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για την αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Συζητήθηκε, επίσης, η περαιτέρω συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το FIAP, για την ένταξη ελληνικών επιχειρήσεων στο ανωτέρω έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *