Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΠΟΨΕΙΣ

Βράβευση των υγειονομικών της Ύδρας Πάνω από 95% οι εμβολιασμένοι

ύδραΣε μια συμβολική κίνηση το περασμένο Σάββατο το βράδυ (28/08/2021) ο Δήμος Ύδρας βράβευσε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νησιού για την τεράστια συνδρομή του στην καταπολέμηση της πανδημίας και της επίτευξης ποσοστού εμβολιασμού μεταξύ του τοπικού πληθυσμού που ξεπερνά το 95%

Στην ίδια εκδήλωση, η οποία πλαισιώθηκε και από διάλεξη του Καθηγητή Ευθύμιου Λέκκα με θέμα τις φυσικές καταστροφές, βραβεύθηκαν τα σώματα ασφαλείας και το τοπικό εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο για την συνδρομή τους στην άμεση κατάσβεση τεσσάρων πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν εντός ενός μηνός στο Νησί.

Στους βραβευθέντες επιδόθηκε το επετειακό μετάλλιο του Δήμου Ύδρας για τη συμπλήρωση διακοσίων χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Ο Δήμαρχος του Νησιού Γιώργος Κουκουδάκης κατά τον χαιρετισμό του στην εν λόγω εκδήλωση εξέφρασε τη μεγάλη ευγνωμοσύνη στο υγειονομικό προσωπικό του Νησιού, το οποίο συνέβαλε αποφασιστικά στην δημιουργία τείχους ανοσίας σ’ ένα κατεξοχήν τουριστικό προορισμό όπως η Ύδρα και στα σώματα ασφαλείας και κυρίως την πυροσβεστική που προστάτευσε με επιτυχία τον μοναδικό φυσικό πλούτο της.

Η εν λόγω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε, μέσω της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Ύδρας, στο πλαίσιο των «Κουντουριωτείων 2021». Εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 86 ετών από τον θάνατο του Υδραίου Ναυάρχου, Ελευθερωτή του Αιγαίου και Προέδρου της Δημοκρατίας Παύλου Κουντουριώτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *