Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΔΙΑΦΟΡΑΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Γυναίκα και Καρκίνος για το έτος 2021» Εσπερίδα του Ομίλου Αγκαλιάζω στον Πειραιά

IMG_9525Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 19:00, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πειραιά, Χαριλάου Τρικούπη 31, πραγματοποιήθηκε μια πολύ επιτυχημένη Ενημερωτική Εσπερίδα «Περί ογκολογίας» στο πλαίσιο της καμπάνιας «Γυναίκα και Καρκίνος για το έτος 2021» από τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖΩ (3ος κύκλος ομιλιών ιατρικού και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος).

Στην εκδήλωση χαιρέτησαν: Η πρόεδρος του Αγκαλιάζω κ. Αναστασία Πασακοπούλου και η Διευθύντρια Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιά κ. ΣτέλIMG_9528λα Χρυσουλάκη.

Μίλησαν οι διαπρεπείς επιστήμονες, κυρίες και κύριοι: Ανδρομάχη Καπετανοπούλου, Μαρία Μπουζάνη, Σπυρίδων Ξυνόγαλος, Ερασμία Βλάχου, Αρετή Δημητριάδου, Βασιλική Ναϊάκη.

Ακολούθησε συζήτηση με το κοινό και απαντήθηκαν απορίες πάνω στο θέμα του Καρκίνου.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και τους εξαίρετους φίλους: κ. Μάρθα Πατλάκα, κύριο Γιώργο Ξυφαρά.

Ο ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ στην πολυετή του δράση, στέκεται πάντα στο πλάι όλων των ασθενών με καρκίνο καθώς και των οικείων τους, προσπαθώντας να προσφέρει πλήρη στήριξη και ενίσχυση.

Ο σκοπός του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ είχε και έχει πάντα ως επίκεντρο το όφελος όλων όσων βρίσκονται αντιμέτωποι με την νόσο του καρκίνου.

Με γνώμονα μόνο τους ογκολογικούς ασθενείς και τους οικείους τους, έχει διαμορφώσει το έργο του και προσπαθεί να πετύχει τον σκοπό του σε ένα πλαίσιο σταθερότητας αλλά και διαρκούς εξέλιξης.

Πιο συγκεκριμένα ο Σκοπός του ΟΕΚΚ-ΑγκαλιάΖΩ είναι:

Υποστήριξη των ασθενών και των οικείων τους σε όλους τους τομείς κατά την διάρκεια της θεραπείας τους και μετά το πέρας αυτής.

Κάθε ασθενής με καρκίνο, όπως και η οικογένεια του, να έχουν ψυχοκοινωνική και οικονομική στήριξη για όσο διάστημα κρίνεται απαραίτητο.

Όλοι οι πολίτες να έχουν ισότιμη πρόσβαση στην ενημέρωση, στον προληπτικό έλεγχο και στα καινοτόμα φάρμακα και θεραπείες.

Σωστή και διαρκής ενημέρωση των πολιτών όλων των ηλικιών σε θέματα που αφορούν το καρκίνο και τα νέα ιατρικά δεδομένα σχετικά με την νόσο.

Κάθε πολίτης που ζει στην Ελληνική επικράτεια να έχει έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση και ενημέρωση σχετικά με τον καρκίνο.

Ευχαριστούμε τον Όμιλο Αγκαλιάζω για το μεγάλο έργο και για τις ενημερωτικές του συναντήσεις και συζητήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *