Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Αιγάλεω.Πλαίσιο δράσης “Οικογενειακή & Επαγγελματική Ζωή”

δήμος ΑιγάλεωΟ Δήμος για δεύτερη χρονιά, συμμετέχει στο πλαίσιο της δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής” για τη σχολική χρονιά 2021-2022, επιδιώκοντας να συνεχίσει  την επιτυχή λειτουργία των Κ.Δ.Α.Π. αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων για παιδιά από 5-12 ετών.

Φέτος στο Δήμο -μόλις αρθεί η αναστολή λειτουργίας των ΚΔΑΠ που ισχύει από τις 10/11/2020- θα λειτουργήσουν 2 ΚΔΑΠ, στο 2ο Δημοτικό και στο 19ο Δημοτικό, με αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, μπάσκετ, βόλεϊ, κεραμική, εικαστικά, μουσική, θεατρικό παιχνίδι κ.α.

Από την καινούργια χρονιά, όμως, θα λειτουργήσουν και άλλα δύο ΚΔΑΠ,  στο 8ο Δημοτικό και στο 12ο Δημοτικό, με ένα σύνολο υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων και  με νέες δράσεις, στο καθημερινό πρόγραμμα των παιδιών, όπως Ρομποτική, Πειράματα Φυσικής, Ανακύκλωση και Περιβάλλον και Ρητορική.

Συμπληρώσετε την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος – Συμμετοχής (συνημμένα), έως τις 24/5/2021, και να την αποστείλετε με email στο kdapegaleo@gmail.com.

Πληροφορίες: 2132 044850 & 6948 117 246.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *