Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Αιγάλεω

δήμος ΑιγάλεωΠολιτική Προστασία – Θερμαινόμενοι Χώροι

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αιγάλεω ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας.

Ο Δήμαρχος μετά την σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της Πολιτικής Προστασίας, λαμβάνοντας υπόψη το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (Ε.Μ.Υ.) και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να ενημερώνονται και να εφαρμόζουν τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Ενημερώνουμε επίσης τους δημότες ότι, εν όψει της προβλεπόμενης πτώσης της θερμοκρασίας και των άστατων καιρικών φαινομένων, το πολιτιστικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος» (Δημαρχείου 17 και Κουντουριώτου) θα λειτουργεί ως διαθέσιμος θερμαινόμενος χώρος για τη φιλοξενία ευπαθών ομάδων όλο το 24ωρο όσο διαρκέσει η κακοκαιρία.

Η λειτουργία του θερμαινόμενου χώρου για την προστασία από τις χαμηλές θερμοκρασίες που αναμένονται, θα γίνει με την τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού. Οι άνθρωποι της κοινωνικής υπηρεσίας θα βρίσκονται στον χώρο για να προσφέρουν ζεστά ροφήματα και σνακ σε όποιον το χρειάζεται.

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου: 2132044800, 801 (έως τις 22.00), στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Αρβανίτη: 6945305685 και στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας κ. Ηλία Μάνδρο: 6983219502

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *