Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΛΥΚΕΙΑΟ Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας έχοντας ως ύψιστη προτεραιότητα από το πρώτο ξέσπασμα αυτής της υγειονομικής κρίσης, την ασφάλεια και την υγεία των παιδιών μας, έχει προχωρήσει από την πλευρά του σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της διασποράς της πανδημίας του Covid-19.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι του Δήμου προχώρησαν στην ενδελεχή καθαριότητα των κτηρίων των σχολικών μονάδων που θα υποδεχτούν τους μαθητές και τις μαθήτριες του λυκείου, τοποθέτησαν αντισηπτικά, καθώς και υλικό για καθαρισμό των χώρων, όπως και των απαραίτητων μέσων υγειονομικής προστασίας και ασφάλειας των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων. Παράλληλα, έχουν τοποθετηθεί, στις αίθουσες των σχολικών μονάδων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, βάσεις αντισηπτικών, ώστε αυτά να είναι πιο λειτουργικά στη χρήση τους.

Είμαστε πάντοτε στο πλευρό της εκπαιδευτικής κοινότητας, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια στο όριο ευθύνης που μας αναλογεί ώστε να αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται καλύτερα αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες προς όφελος των μαθητών, των γονέων, των καθηγητών αλλά κι όλων των κατοίκων της πόλης. Τα μικρότερα τμήματα (είτε οι ημερήσιες βάρδιες όπου αυτό δεν καθίσταται εφικτό), ένας σοβαρός προγραμματισμός για τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών και του υπόλοιπου προσωπικού των σχολικών μονάδων καθώς και τα συνεχή rapid tests για όλους, είναι απαραίτητα στοιχεία για να επιτευχθεί το ασφαλές άνοιγμα των σχολικών μονάδων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *