Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας.Επέκταση δράσης κοινωνικού συσσιτίου

κερατσίνιΣε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για όλους, ο Δήμος Κερατσινίου- Δραπετσώνας προσπαθεί, με όλες του τις δυνάμεις, να υποστηρίξει τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Οι δομές του δήμου όπως το κοινωνικό συσσίτιο, το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο είναι στο πλευρό των δημοτών μας καλύπτοντας τις βασικές βιοποριστικές ανάγκες όπου χρειάζεται.

Οι εργαζόμενοι στο κοινωνικό συσσίτιο συνεχίζουν να υποστηρίζουν και να μαγειρεύουν αδιάλειπτα για τους 190 ανθρώπους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση.

Παράλληλα, αυτές τις ημέρες ξεκίνησε η επέκταση του προγράμματος του κοινωνικού συσσιτίου του δήμου μας σε περίπου 100 ακόμη συμπολίτες μας, αξιοποιώντας τη δυνατότητα των χώρων που υπάρχουν σε παιδικούς σταθμούς. Ευχαριστούμε τους μάγειρες των παιδικών σταθμών όπως και τους άλλους εργαζόμενους που από την πρώτη στιγμή βοηθούν και ενισχύουν αυτή τη δράση, τώρα που υπάρχει αναστολή της λειτουργίας των σταθμών.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή η αλληλεγγύη και οι ανθρωπιά δείχνει το δρόμο της ελπίδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *