Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας..Συναυλία Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Semitono Αφιέρωμα στην Μικρασία

IMG_2422Με αφορμή τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή ο Μουσικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου Semitono, διοργάνωσε την Κυριακή το βράδυ, στον πολιτιστικό πολυχώρο Κερατσινίου «ΣΑΜΑΡΑΚΗΣ» μεγάλη συναυλία, που συγκέντρωσε πολλούς φιλόμουσους και γέμισε ασφυκτικά.

Ένα ακόμα, μουσικό αυτή τη φορά, αφιέρωμα στις αλησμόνητες πατρίδες μας της Μικράς Ασίας, είχε την τιμή και τη χαρά να παρουσιάσει ο υπέροχος αυτός σύλλογος, με αρωγό τον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, που πάντα βρίσκεται κοντά του και συνδράμει όλες τις εξαιρετικές του δράσεις.

Μεταξύ των προσελθόντων διακρίναμε, εκτός άλλων και, τον παπά Μανώλη του Ιερού Ναού ΑγίοIMG_2411υ Παντελεήμονα Κερατσινίου, την πρώην Βουλευτή κ. Εύη Καρακώστα, τους Πολιτευτές κ.κ. Χρήστο Σαλαλέ, Γιώργο Βρεττάκο, τις κυρίες και τους κυρίους, Ελένη Κισσιώτου, Ειρήνη Νίτη, Λίτσα Τσουρούλη, Κώστα Μαντούβαλο, Θανάση Γαλάτη, Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Μπράβο στον σύλλογο semitone που έδειξε ότι προσφέρει πολλά με την θέληση και την σωστή δουλειά που γίνεται στις τάξεις του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *