Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Κορυδαλλού.Προσηλωμένοι στους στόχους Συμμετοχή και γόνιμη συνεργασία με όλους

χουρσαλάς 2Δύο χρόνια πριν, οι πολίτες του Κορυδαλλού μας έδωσαν τη δημοκρατική εντολή να δημιουργήσουμε βήμα – βήμα ένα Δήμο που θα υπηρετεί τους δημότες και μία πόλη σύγχρονη και φιλική στους κατοίκους της.

Παρά την πανδημία του covid – 19 με τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που δημιούργησε κατορθώσαμε να παραμείνουμε σταθερά προσηλωμένοι στην επίτευξη των στόχων μας. Αφετηρία και πυρήνας της προσπάθειας παραμένει το «ανοιχτό» συμμετοχικό πνεύμα όπου όλοι οι συμπολίτες μπορούμε να καταθέσουμε σκέψεις, ιδέες, προστάσεις ώστε από κοινού να αποφασίζουμε για την πόλη που ζούμε.

Η συνχουρσαλάς 1τριπτική πλειονότητα των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου λαμβάνεται με ευρεία πλειοψηφία, μετουσιώνοντας σε πράξη την προεκλογική δέσμευση για εποικοδομητικό διάλογο και γόνιμη συνεργασία με το σύνολο της τοπικής κοινωνίας. Στην περίοδο αυτή έχουμε βάλει τις βάσεις για μια δομική αναβάθμιση της πόλης σε κάθε γειτονιά: η ολοκλήρωση του Ειδικού σχολείου, η παραχώρηση της έκτασης των 115 στρεμμάτων στα Λατομεία, η ανανέωση του στόλου της καθαριότητας, η διαρκής βελτίωση των σχολικών υποδομών, η στοχευμένη ενίσχυση του προσωπικού σε υπηρεσίες αιχμής όπως τα τεχνικά συνεργεία και το πράσινο, η φιλοξενία διεθνών αθλητικών αγώνων, η λειτουργία του 1ου Πάρκου σκύλων και οι δράσεις για τα αδέσποτα ζώα, η μετάβαση στη νέα ψηφιακή εποχή, η λειτουργία νέων παιδικών χαρών με πιστοποίηση ασφάλειας για τα παιδιά μας, η διεύρυνση του δικτύου αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες.

Και όλα αυτά μέσα από συνεχή διεκδίκηση πόρων ώστε να μην επιβαρύνεται καμία κοινωνική ομάδα της πόλης, κανένας συνδημότης μας. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω για την έως τώρα πορεία τόσο τους συναδέλφους αιρετούς όσο κυρίως τους εργαζόμενους που είναι οι άμεσοι συνεργάτες. Συνεχίζουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση για τις γειτονιές που ζούμε, την πόλη που αγαπάμε, τον Κορυδαλλό που αξίζουμε!

Νίκος Χουρσαλάς

Δήμαρχος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *