Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής

ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥΤο 15ο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων της Αττικής, ένα Φεστιβάλ που αγάπησαν οι πολίτες μας και στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια της δημιουργικής του πορείας, ετοιμάζεται να παρουσιάσει τις φετινές θεατρικές του παραγωγές στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206), στον Ταύρο.

Ο Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου και το Πνευματικό του Κέντρο, καλεί τους πολίτες του να επισκεφτούν το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη από τις 18 έως τις 27 Ιουνίου 2022, στις 20.30 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, για να απολαύσουν τις ερασιτεχνικές ομάδες των Δήμων και φυσικά το θεατρικό εργαστήρι του Δήμου μας. Λόγω των μέτρων που λαμβάνουμε κατά του COVID-19, είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. 2103418579. Οι παραστάσεις του Διαδημοτικού Φεστιβάλ Θεάτρου θα επαναληφθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο του Μοσχάτου, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το φετινό φεστιβάλ, αποτυπώνοντας το κλίμα και τις επιρροές της σύγχρονης εποχής και στο πλαίσιο στήριξης και προώθησης του σύγχρονου ελληνικού θεατρικού έργου, κινείται με θεματικό άξονα τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία. Έτσι, συστήνει στο κοινό σύγχρονα θεατρικά έργα με νέες φωνές που προτείνουν και δημιουργούν το δικό τους πολιτιστικό τοπίο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *