Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου.Εγγραφές για τα καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου

Δήμος Μοσχάτου - ΤαύρουΈπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τις δράσεις πολιτισμού λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Μοσχάτου- Ταύρου, επενδύει στον τομέα του Πολιτισμού, διατηρώντας την πεποίθηση ότι αποτελεί το σημαντικότερο πεδίο ενίσχυσης της ανθρώπινης συνείδησης και της κοινωνικής συνοχής. Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου- Ταύρου με τον πολύχρονο σχεδιασμό και την εποπτεία όπως λειτουργίας των καλλιτεχνικών του τμημάτων, σκοπεύει στην εφαρμογή  όπως ολοκληρωμένου προγράμματος πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου.

Οι εγγραφές για τα καλλιτεχνικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Μοσχάτου-Ταύρου ξεκίνησαν στις 24 Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Τα καλλιτεχνικά εργαστήρια του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Μοσχάτου Ταύρου συνεχίζουν και φέτος τη λειτουργία τους, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν  προγράμματα καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου- Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου δήλωσε:Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα καλλιτεχνικής δημιουργίας του Πνευματικού μας Κέντρου και αμέσως μετά η έναρξη λειτουργίας. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η καλλιτεχνική έκφραση και η πολιτιστική δημιουργία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των νέων ηλικιών αποτελεί τη σημαντικότερη προϋπόθεση ώστε να εμπεδωθεί ο πολιτισμός της καθημερινής ζωής σε όλα τα επίπεδα. Οι μετακλήσεις δημοφιλών καλλιτεχνών, όπως οι πρόσφατες επιτυχημένες εκδηλώσεις που διοργανώσαμε το προηγούμενο διάστημα στα «Ταύρεια- Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» είναι αναγκαίες αλλά δεν αρκούν για μία αποτελεσματική πολιτιστική πολιτική που θα πρέπει να διαρκεί όλο το χρόνο και να αναδεικνύει την εθελοντική συμμετοχή και τη συλλογική δράση των συμπολιτών στο πεδίο του πολιτισμού και ειδικότερα στην ερασιτεχνική δημιουργία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *