Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου..”Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση οι μαθητές

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ5Οι μαθητές και τα σχολεία που συμμετείχαν στον 3ο Μαραθώνιο Ανακύκλωσης που διοργανώθηκε από τον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, στο πλαίσιο του Followgreen, βραβεύθηκαν την Δευτέρα 06 Ιουνίου 2022 σε δύο ξεχωριστές τελετές που πραγματοποιήθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου & στο Θέατρο του παλιού Δημαρχείου Ταύρου.

Στον φετινό, Σχολικό Μαραθώνιο Ανακύκλωσης, συμμετείχαν 3.015 μαθητές από 22 σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, οι οποίοι με τη βοήθεια γονέων και εκπαιδευτικών ανακύκλωσαν σε τέσσερα ρεύματα υλικών (χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και μπαταρίες)

Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί πως η στήριξη των σχολείων από τα μέλη της δημοτικής πλατφόρμας ανακύκλωσης του Δήμου ήταν εξαιρετικά υψηλή, καθώς έγινε συνολική δωρεά 139.623 πόντων επιβράβευσης.

Τα σχολεία έλαβαν επαίνους συμμετοχής και δώρα, όπως desktop, ηχεία, projectors, κλπ. για τις σχολικές μονάδες, που προσέφεραν οι χορηγοί της δράσης.

Υποστηρικτές της δράσης ήταν η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), το πρόγραμμα ανακύκλωσης κουτιών αλουμινίου «Κάθε Κουτί Μετράει» καθώς και η εταιρία ανακύκλωσης ενδυμάτων – υποδημάτων «Recycom».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *