Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.Σχολικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

Ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου απέστειλε σχολικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ1Η αντιπροσωπεία του Δήμου που συνόδευσε την αποστολή των ειδών αποτελούταν από την Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών και Παιδείας, Βασιλική Καραβία, τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας, Γιώργο Φελλά και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, Θανάση Μελίστα. Την αντιπροσωπεία του Δήμου μας υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γεώργιος Γεωργιόπουλος και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Ρόη Αντωνοπούλου.

Ο Δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γεώργιος Γεωργιόπουλος, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ανδρέα Ευθυμίου την ίδια ημέρα, τον ευχαρίστησε για την έμπρακτη αλληλεγγύη του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και των πολιτών του προς τους πολίτες του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια στήριξης των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου. Στείλαμε στον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας είδη πρώτης ανάγκης, αλλά και σχολικά είδη για τους μαθητές και τις μαθήτριες της περιοχής».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *