Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη.Ανοίγει το «ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ»

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗΟ «Παπουτσωμένος Γάτος» χτυπά την πόρτα του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας την Κυριακή 13 Ιουνίου. Εκεί θα συναντήσει τον «Μικρό Πρίγκιπα» παρέα με τον «Πέτρο και τον Λύκο». Ο Μάγος Σανκάρα σ’ένα παιχνίδι ψευδαισθήσεων και πραγματικότητας θα αποκαλύψει αιωρούμενους ανθρώπους κάνοντας σκόνη τα αντικείμενα. «Μια φορά και έναν καιρό» ,«Το Όνειρο του Σκιάχτρου» θα πετάξει με τη «Μάγια τη Μέλισσα» για να γελάσει με τα κατορθώματα του Καραγκιόζη. Για τους μεγάλους «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» και οι «Αφοί Μπαμπούλα» ανακατεύονται με την «Κληρονομιά» και «Το νυφικό κρεβάτι» προσγειώνεται στο «ΣΙΝέ» εκεί όπου «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες».

Ο α΄ κύκλος εκδηλώσεων θα διαρκέσει από τις 9 Ιουνίου έως τις 27 Ιουλίου ενώ ο β’ κύκλος ξεκινά στις 25 Αυγούστου και ολοκληρώνεται 27 Σεπτέμβριο. Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη έχει φροντίσει να τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *