Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη..Ασφαλτοστρώσεις οδών

ΝΙΚΑΙΑ2Το ετήσιο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων που πραγματοποιείται σε δρόμους του Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη, με χρηματοδότηση και εκτέλεση έργου από την Περιφέρεια, ολοκληρώνεται με τις εργασίες στις λεωφόρους Π. Ράλλη και Λαοδικείας.

Ο Δήμος Νίκαιας – Αγ.Ι. Ρέντη από το 2014 μέχρι σήμερα έχει δαπανήσει 8 εκατομμύρια ευρώ για έργα σε πολλούς βασικούς δρόμους, ιδιαίτερα της Νίκαιας που είχαν πολλά χρόνια να συντηρηθούν, ενώ από το 2021 θα επικεντρωθεί στη συντήρηση κι αποκατάσταση των δρόμων της πόλης τόσο για τις μετακινήσεις των πολιτών, σε συνδυασμό με την έναρξη λειτουργίας σταθμού ΜΕΤΡΟ στην πόλη, όσο και για την αύξηση της εμπορικής κίνησης στα καταστήματα και τις επιχειρήσεις.

Για την αντιμετώπιση του κόστους υλοποίησης, υπάρχει συμφωνία με την Περιφέρεια για συνέχιση του έργου ασφαλτόστρωσης ύψους 2,5 εκ. ευρώ, από τα οποία τα 2εκ. θα εγγραφούν στην Περιφέρεια και τα υπόλοιπα 500.000 στον Δήμο.

Με στόχο το έργο της ασφαλτόστρωσης να επεκταθεί σε όλη την πόλη, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου θα δέχεται έγγραφα αιτήματα για δρόμους που έχουν πρόβλημα και βάσει αυτών, μετά από αυτοψία, θα συγκεντρώσει και θα διαμορφώσει την τελική λίστα αποκατάστασης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στο Δημαρχείο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια 18450 και ηλεκτρονικά:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *