Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη. Δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και ΤΕΣΤ ΠΑΠ

νίκαιαΔωρεάν ψηφιακή μαστογραφία  και ΤΕΣΤ ΠΑΠ προσφέρει για δεύτερη φορά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας. Οι εξετάσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του προγράμματος πληθυσμιακού ελέγχου «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως ο «Μήνας Πρόληψης και Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού».  Στόχος του προγράμματος  είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας από 25 ετών και άνω με τεστ Παπανικολάου και των γυναικών από 40 ετών και  με ψηφιακή μαστογραφία.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στην ειδική σταθερή μονάδα που διαθέτει το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, στην οδό Βαλτετσίου 11 & Ιπποκράτους. Τα ραντεβού γίνονται προγραμματισμένα και οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2103620831, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (9.30 π.μ.-15.30).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *