Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη.Εγκαίνια Δημοτικού Γυμναστηρίου στη Νεάπολη

ΦΩΤΟ-ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ1Το καινούριο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο στη Νεάπολη εγκαινίασαν ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Λευτέρης Χατζηπαυλίδης, παρουσία δημοτών και κατοίκων στις 23 Μαΐου 2022.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ανωγείων & Κιτίου, πλησίον της πλατείας Δημοκρατίας, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και θα λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και το Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Διαθέτει σύγχρονα όργανα γυμναστικής, ειδικούς διαμορφωμένους χώρους για εκγύμναση, στελεχώνεται από Γυμναστές Φυσικής Αγωγής, οι οποίοι θα παρευρίσκονται συνεχώς στον χώρο και τους οποίους οι αθλούμενοι θα μπορούν να συμβουλεύονται, ενώ παράλληλα θα προσφέρονται προγράμματα ενδυνάμωσης, αερόβιας γυμναστικής, pilates, yoga, trx, fitness, κά.

Η τελετή των εγκαινίων ολοκληρώθηκε με επιδείξεις από το Τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής της Δημοτικής Ενότητας Ρέντη, καθώς και με την παρουσίαση χορευτικών από το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Διεύθυνσης Αθλητισμού.

Πληροφορίες: οι δημότες θα πρέπει να απευθύνονται στη Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη, Π. Ράλλη & Θηβών, Νίκαια, τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104933300, 2104919139 και 2104903076.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *