Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη.Κατ’ οίκον εμβολιασμοί σε συνεργασία με τη 2Η ΔΥΠΕ Πειραιώς &Αιγαίου

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗΣε κατ’ οίκον εμβολιασμό αδύναμων κοινωνικών ομάδων, προχωρά ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη σε συνεργασία με τη Διοίκηση 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η ΔΥΠΕ). Παρά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις και τα μέτρα περιορισμού που έχουν ληφθεί, η επικινδυνότητα του ιού SARS-COV-2 αυξάνεται από την εύκολη μετάδοση. Γι’αυτό το λόγο το τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου ενεργοποιεί τη λίστα των ωφελούμενων του προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και των μελών των ΚΑΠΗ του Δήμου που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα προκειμένου να προχωρήσει ο εμβολιασμός τους.

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.ι. Ρέντη βρίσκεται κοντά στους κοινωνικά αδύναμους δημότες του και με όλα τα μέσα που διαθέτει φροντίζει να προχωρήσει η διαδικασία εμβολιασμού τους προκειμένου να υποστηριχθεί η ανοσολογική τους προστασία έναντι της λοίμωξης. Κάνοντας πράξη το σύνθημα «Ερχόμαστε εμείς σε εσάς» ενισχύει το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης για τις ευπαθείς ομάδες έτσι ώστε να διασφαλιστεί ο ομαλός εμβολιασμός τους.

Πληροφορίες: Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας 213 2004 864/868/874.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *