Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη.Νέοι Αντιδήμαρχοι

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗΜε απόφαση του Δημάρχου Νίκαιας – Ρέντη οι νέοι Αντιδήμαρχοι που ορίστηκαν για το χρονικό διάστημα από 01/09/2021 έως 31/08/2022 έχουν ως εξής:

 

Στον κ. Άννινο Νικόλαο του Διονυσίου, Αντιδήμαρχο Πρασίνου και Περιβάλλοντος με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων της Δ/νσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος.

 

Στον κ. Βακαλάκη Ηλία του Αποστόλου, Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών με την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, όπως αυτές ορίζονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου

 

Στον κ. Λεγάκη Γεώργιο του Ανδρέα, Αντιδήμαρχο Οικονομικών με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών (καθώς επίσης αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης για την έγκριση των Δαπανών και τη διάθεση όλων των εγγεγραμμένων στον Προϋπολογισμό πιστώσεων, συμπεριλαμβανομένων των πιστώσεων που εγγράφονται σε αυτόν με αναμόρφωση, του συνόλου των Διακηρύξεων και των σχετικών περιληπτικών διακηρύξεων Δημάρχου κ.λ.π.).

 

Στην κ. Μάλαμα Αφροδίτη του Ιωάννη, Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Ποιότητας Ζωής με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, όπως αυτές ορίζονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου. Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων του Αυτοτελούς Τμήματος Δημοτικής Αστυνομίας, όπως αυτές ορίζονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου. Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων της Διεύθυνσης Αδειοδοτήσεων και Εμπορικών Δραστηριοτήτων.

 

Στον κ. Μαραγκάκη Κωνσταντίνο του Μηνά, Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων της Δ/νσης Προσχολικής Αγωγής.

 

Στον κ. Μπακατσέλο Ιωάννη του Πέτρου, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Ανακύκλωσης με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων της Δ/νσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

 

Στον κ. Χατζηπαυλίδη Ελευθέριο του Γεωργίου, Αντιδήμαρχο Αθλητισμού με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων της Δ/νσης Αθλητισμού.

 

Στον κ. Μουταφίδη Γεώργιο του Χαράλαμπου, Αντιδήμαρχο Τρίτης Ηλικίας, με τις αρμοδιότητες των Τμημάτων Α’ ΚΑΠΗ και Β’ ΚΑΠΗ  της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας, ήτοι την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων των Τμημάτων.

 

Στον κ. Μπίχτα Παύλο του Αθανάσιου, Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων, και συγκεκριμένα στις παρακάτω ενότητες όπως αυτές ορίζονται από τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου

 

Στην κ. Αραβαντινού – Τσιμπλάκη Μαρία του Γεράσιμου, Αντιδήμαρχο Παιδείας με Την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των αποφάσεων και εγγράφων.

 

Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του ασκεί ο Αντιδήμαρχος Λεγάκης Γεώργιος ο οποίος και τον αναπληρώνει.

 

Επιπλέον με την ιδιότητα της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου χωρίς αμοιβή  ορίστηκαν οι παρακάτω Σύμβουλοι:

 

Μουταφίδου Βασιλική του Χαράλαμπου, με την εποπτεία, ευθύνη, παρακολούθηση και υπογραφή όλων των εγγράφων του Τμήματος  Κοινωνικών Υπηρεσιών της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας, Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας.

 

Παπαδοπούλου Αρχοντία του Βασιλείου, με την ευθύνη και τον συντονισμό των  εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή του 1922

 

Σωτηροπούλου Δέσποινα του Κωνσταντίνου, με την ευθύνη και τον συντονισμό των  δράσεων που αφορούν στην Ισότητα των Φύλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *