Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη.Οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί Νονοί παιδιών του ιδρύματος Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ

ΠΟΙΜΕΝΑΣ1Νονοί των παιδιών της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΗΝ έγιναν οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη και πριν από λίγες μέρες παρέδωσαν πασχαλινές λιχουδιές και χειροποίητες λαμπάδες στην αντιπροσωπεία του ιδρύματος. Σ’ αυτή τη δράση συμμετείχαν παιδιά και γονείς των σταθμών του Δήμου καθώς και η Ιερά Μητρόπολη Νίκαιας που χορήγησε τις λαμπάδες. Τον Δήμαρχο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη και τον Αντιδήμαρχο Προσχολικής Αγωγής κ. Κωνσταντίνο Μαραγκάκη υποδέχθηκε το επιστημονικό προσωπικό του ιδρύματος, η Διευθύντρια κ. Αγγελική Κουζούμη και ο πρόεδρος του ιδρύματος κ. Νικόλαος Ποιμενίδης ο οποίος και παρέλαβε τη δωροεπιταγή για τις ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει μεταξύ άλλων: «Όπου υπάρχουν παιδιά σε ανάγκη οφείλουμε να είμαστε αρωγοί. Στόχος μας ως Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι να αφουγκραζόμαστε τις ελλείψεις και να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στη βιώσιμη ανάπτυξη των παιδιών. Τίποτα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει χωρίς την έμπρακτη κινητοποίηση των υπηρεσιών μας αλλά και την ενεργοποίηση των συμπολιτών μας και εταιρειών που ανταποκρίθηκαν σ’ αυτό το κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *