Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρέντη.Drive through-rapid tests στη δημοτική ενότητα Αγ.Ι. Ρέντη

νίκαιαΠέμπτη 10 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ έως τις 3 μμ στη δημοτική ενότητα Αγ. Ι. Ρέντη και συγκεκριμένα στη διασταύρωση των οδών Αθηνάς και Σπυρίδωνος, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργήσουν drive through-rapid tests. Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν μόνο σε επιβαίνοντες σε οχήματα και ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΖΟΥΣ.

Στα οχήματα δεν μπορούν να επιβαίνουν πάνω από τρία (3) άτομα, όλα με μάσκες, ακόμα και αν ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Τα τεστ μπορούν να γίνουν μόνο σε άτομα άνω των δέκα (10) ετών, τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ ή/και Δελτίο Ταυτότητας, καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με SMS το αποτέλεσμα.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τέστ θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον Κωδικό 1 (επίσκεψη σε ιατρό).Η προσέλευση στο χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από τη οδό Αθηνάς. Όσοι δημότες δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ παρακαλούνται να αποφύγουν την κυκλοφορία στις ανωτέρω οδούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *