Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Νίκαιας – Ρεντη.Πασχαλινό συσσίτιο μη εχόντων

συσσιτιο1Στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Μάνος Λοϊζος», 120 ωφελούμενοι των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη παρέλαβαν κρέας από τις υπηρεσίες του Δήμου. Ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας μετά από σχετική επιστολή της Διεύθυνσης Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας, προχώρησε στη δωρεά 300 κιλών κρέατος προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες σίτισης οικογενειών αλλά και μοναχικών ανθρώπων.

Τις επόμενες μέρες έχει προγραμματιστεί και το Πασχαλινό συσσίτιο για 150 οικογένειες. Η Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας Δέσποινα Σωτηροπούλου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη είναι το πρωταρχικό καθήκον μας. Κανένας άνθρωπος και κανένας δημότης δεν πρέπει να είναι μόνος του έναντι στη φτώχεια και την εγκατάλειψη. Θα είμαστε δίπλα με τον όποιον τρόπο.

Η Ανάσταση δεν ξεχωρίζει. Μας περιμένει όλους». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διεύθυνση Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου προωθεί και στηρίζει προγράμματα με στόχο την κάλυψη ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα εξής τηλέφωνα: 213 2004 864/ 213 2004 874.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *