Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Παλαιού Φαλήρου.Λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων

παλαιό φάληροΣτο πλαίσιο ενημέρωσης αθλητών και αθλουμένων, σχετικά με την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων του  Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου και με βάση τις υποδείξεις και τις οδηγίες των επιστημόνων και των ομοσπονδιών των αθλημάτων (Φ.Ε.Κ. 1872, 08/05/21 – Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού), ανακοινώνεται ότι επιτρέπεται πλέον η χρήση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Παλαιού Φαλήρου για ατομικές και ομαδικές προπονήσεις, από όλους τους αθλητές και αθλούμενους ανεξαρτήτως ηλικίας.

Σημειώνεται, ότι παράλληλα με τα παραπάνω, λειτουργούν κανονικά – καθώς δεν έκλεισαν ποτέ, ο στίβος και τα γήπεδα τένις ενώ σε όλη την διάρκεια της καραντίνας πραγματοποιήθηκαν από την διοίκηση του ΠΟ.Α.ΚΕ. σημαντικές παρεμβάσεις συντήρησης, ανακαίνισης και καλλωπισμού.

Επίσης τονίζεται, ότι δεν θα γίνεται χρήση αποδυτηρίων, θα πραγματοποιείται από την διοίκηση του Αθλητικού Κέντρου σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση των εγκαταστάσεων επί καθημερινής βάσεως, στα διαστήματα που ορίζονται από τις σχετικές εγκυκλίους ενώ είναι υποχρεωτικά τα διαγνωστικά τέστ ανά εβδομάδα, σε όλα τα αθλήματα, σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες.

O Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου Μιχάλης Κουμεντάκος, εύχονται «καλή επιστροφή τόσο στις ατομικές όσο και στις ομαδικές προπονήσεις, για τους αθλητές αλλά και τους αθλούμενους κάθε ηλικίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *