Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος παλαιού Φαλήρου.Πρώτος Δήμος της χώρας που εντάχθηκε στο gov.gr

ΠΑΛΑΙΟ1Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου αποτελεί τον πρώτο Δήμο της χώρας που εντάχθηκε στο gov.gr. συμμετέχοντας ταυτόχρονα, ως πιλοτικός Δήμος, στον σχεδιασμό των εφαρμογών που αναπτύχθηκαν από την Γενική Γραμματεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών και το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ – GRNET), με την υποστήριξη εφαρμογών της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Εσωτερικών και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας.

Στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου μαζί με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο, τον Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Δημήτρη Παπαστεργίου και τον Γενικό Γραμματέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης Λεωνίδα Χριστόπουλο, παρακολουθήσαμε την διαδικασία έκδοσης πιστοποιητικών μέσω του gov.gr από υπαλλήλους του Δήμου μας.

Μέσω του gov.gr πλέον παρέχονται απευθείας στους πολίτες, οι υπηρεσίες: Έκδοση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης, Έκδοση πιστοποιητικού γέννησης, Έκδοση πιστοποιητικού ιθαγένειας, Έκδοση πιστοποιητικού εγγυτέρων συγγενών, Έκδοση ληξιαρχικής πράξης γέννησης, Έκδοση ληξιαρχικής πράξης γάμου, Έκδοση ληξιαρχικής πράξης συμφώνου συμβίωσης, Έκδοση ληξιαρχικής θανάτου.

Με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, σταδιακά θα ψηφιοποιούνται νέες διαδικασίες και θα εντάσσονται στις θυρίδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *