Eβδομαδιαία Πολιτική – Οικονομική – Ναυτιλιακή – Φιλολογική εφημερίδα στην υπηρεσία των Δήμων του Πειραιά και των νησιών

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δήμος Πειραιά.Δωρεά οχήματος από την «Navarino» στην ΚΟ.Δ.Ε.Π.

ΟΧΗΜΑΈνα νέο όχημα παρέδωσε σήμερα στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά η εταιρεία «NAVARINO Α.Ε.», το οποίο είναι δωρεά, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Το όχημα θα αξιοποιηθεί για την κατ΄ οίκον διανομή αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης στους ωφελούμενους, καθώς και για άλλες κοινωνικές δράσεις που υλοποιεί η ΚΟ.Δ.ΕΠ. από την αρχή της υγειονομικής κρίσης, στηρίζοντας έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας,  στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Στην παράδοση παρευρέθηκαν: ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, ο Πρόεδρος της εταιρείας «NAVARINO Α.Ε.» κ. Παναγιώτης Τσικόπουλος, ο Διευθυντής Κοινωνικών Υπηρεσιών της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Νικήτας Κανάκης.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε:

«Το νέο όχημα που παραλάβαμε σήμερα μαζί με τον Πρόεδρο της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Γιάννη Βοϊδονικόλα είναι μια δωρεά της εταιρείας «Navarino» την οποία στο πρόσωπο του Προέδρου της κ. Τσικόπουλου, θα ήθελα να ευχαριστήσω.

Ο Δήμος Πειραιά συνεχίζει να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών υπηρεσιών μέσω της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης στις ευπαθείς ομάδες της πόλης, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού. Στο πλαίσιο αυτό πιστεύω πως το νέο όχημα θα συνδράμει στις κοινωνικές δράσεις της ΚΟ.Δ.Ε.Π».

Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. κ. Γιάννης Βοϊδονικόλας, σε δήλωσή του, υπογράμμισε:

«Νιώθω ευγνώμων και θέλω να ευχαριστήσω θερμά την εταιρεία Navarino, για την προσφορά ενός σύγχρονου οχήματος, το οποίο θα ενισχύσει τις δράσεις της ΚΟ.Δ.Ε.Π. και θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο τη διανομή προϊόντων και ειδών πρώτης ανάγκης στους χιλιάδες ωφελούμενούς της».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *